Идеалът за красиво тяло се променя

В последните години идеалът за красиво женско тяло се промени и вече не е достатъчно дамата да е просто слаба. Днес все повече се ценят силните и стегнати тела, с добре подчертана мускулатура. Харесва се изразеното дупе тип „латино“ и очертаните коремни мускули, така наречените 6-PACK- ABS. Тенденция е да се предпочита женствения, хармоничен силует за сметка на прекалено слабите тела, които бяха популярни преди време.

Много дами, които спортуват усилено са далеч от новия идеал за женско тяло, защото предпочитат кардио упражнения – тичане, колоездене (спининг), танци или зумба. За изграждане и поддържане на силна мускулатура се изискват друг тип тренировки. Затова най-новото откритие в апаратите за тяло предлага именно укрепване на мускулите и увеличаване на силата им.

Каква е технологията?

Технологията използва магнитната стимулация (High Intensity Tesla Magnetic Stimulation), при която пулсациите достигат мускулните влакна, подават сигнали на невроните и мускулите се съкращават. Процедурите са абсолютно безвредни, но разбира се не се прилагат при бременност или при наличие на пейсмейкър, метален имплант или слухово апаратче. По време на самата апаратна магнитна тренировка е забранен мобилният телефон или други устройства, което се приема много добре от пациентите в Хил клиник. Те се отдават на 30-минутна процедура за оформяне и стягане на мускулите и на пълен релакс.

По време на самата процедура тялото е в легнало положение, магнитните импулси активират дадена мускула група с различен интензитет. Практиката ни показва, че най-ефективно се повлияват проблемните зони:

  • ръце
  • корем
  • седалище

С апарта могат да се третат също така

  • рамене
  • бедра
  • прасци

Star Former спомага за извайване, стягне, тонизиране и повишаване на еластичността на третираните мускулни групи без усилие. Подобрява се кръвообращението, повишава работоспособността и издръжливостта, изгражда се правилна стойка и се увеличава силата и обема на мускулите. В същото време се предпазват всички стави, което го прави единствена алтернатива за хора в постоперативен период, на които е забранен спорта или за спортуващи хора с травма, която ограничава временно движенията им. За процедурите със Star Former не трябва никаква предварителна физическа подготовка, всеки независимо от пола и възрастта си, може да се възползва. Резултатите се постигат при системни занимания и с нарастваща трудност, като след 8-10 процедури тялото е значително по-силно, издръжливо, скулптурирано и с изразена мускулатура (която по-трудно се вижда при завишена подкожна мазнина).

Стойността на една процедура за една зона е 110 лв, което е най-ниската цена в България за подобни магнитни терапии. За повече информация: 02 439 3131

 

 

Етикети: , ,