Машината за мускули Star Former

Мечтали ли сте някога за стегнато, мускулесто дупе, за силни ръце или за прословутите шест плочки на корема? Ако можеше да ги постигне човек, както си лежи!

 

Е, мечтите са вече реалност. В Хил клиник за първи път в България предлагаме процедури с машина за укрепване и тонизиране на мускулите – световноизвестния Star Former, разработка на Fotona. И да, тя оформя мускулатурата ви буквално докато лежите на кушетката.

 

Този удивителен нов апарат действа абсолютно безопасно на принципа на магнитната стимулация (High Intensity Tesla Magnetic Stimulation). Пулсациите достигат мускулните влакна, подават сигнали на невроните и мускулите се съкращават. Машината има няколко заложени програми с различна последователност и дълбочина на проникване, които наподобяват развитието на една обикновена тренировка – има загряване, същинска част и разтоварваща част. Изграждането и укрепването на мускулите става по бърз и ефективен начин. Единственият страничен ефект е мускулната треска на следващия ден, която идва логично след натоварването. Неинвазивно, резултатно и ентусиазиращо, така пациентите на Хил клиник описват новата процедура и твърдят, че бързо се влюбват в нея.

Машината е подходяща за тонизиране, оформяне, усилване и изграждане на мускули без усилия в зоните:

  • рамене
  • ръце /бицепс и трицепс/
  • дупе
  • прасци
  • бедра
  • коремната преса
  • гръб

Процедурите не изискват никаква предварителна подготовка, продължават около 20-30 минути в зависимост от зоната, която искате да стегнете. Терапиите са безконтактни, което е сериозно предимство в сегашните времена. Магнитните вълни действат през дрехите, затова не е нужно да сваляте тениската или роклята си. Усещането е много приятно и се регулира според личната ви преценка. Вероятно ще започнете с около 50-60% от силата на импулсите при първото си посещение, но след това с укрепването на мускулите ще достигнете лесно до 100% от капацитета на апарата. Препоръчват се серия от десет процедури, по две седмично. Твърди се, че 1 терапия със Star Former се равнява по интензивност и брой на мускулните съкращения на 10 тренировки в залата.

Процедурите са подходящи за хора с травми, които не могат да спортуват, а имат желание междувременно да поддържат форма. Също така за трениращи хора, които по някаква причина не могат да достигнат желаната мускулатура в дадена зона. .

Процедурите са препоръчителни за неспортуващи, които искат да укрепят мускулатурата и да стегнат тялото. Често това са дами, които натоварени със семейни и професионални задължения дълги години са пропускали спортни занимания. След серия процедури със Star Former те успяват да изградят мускули, които да ги направят по-уверени и по-издръжливи в реалните тренировки. Най-желаните зони при дамите са корема и дупето, които наистина много бързо реагират на HITS и буквално за седмици силуетът се променя, а тонусът на тялото е съвсем различен.

Терапиите са еднакво резултатни и при мъжете, и при жените, които искат да оформят тялото си. Господата търсят предимно процедури за корем и за рамене, като предпочитат по-високата интензивност и бързо достигат до 100% от силата на машината. Само в една сесия тялото им получава над 20 000 дълбоки мускулни контракции. Този интензитет не може да бъде достигнат чрез физически упражнения, затова и ефектът на машината е очаквано добър. След серия процедури мъжете споделят, че резултатите им във фитнес залата са се подобрили неимоверно, а и видът на тялото им е завиден.

Апаратът не действа върху клетките, не предизвиква загряване или изстудяване, не засяга сетивните нерви, а само моторните, които предизвикват мускулни контракции. Това го прави безопасен и подходящ за всеки пол и възраст. Контраиндикация е наличието на пейсмейкър, метални импланти или слухови апарати. Също така се избягва кожа с татуировки. Естествено противопоказание са бременност или активна инфекция.

КАКВО ОЩЕ ПРАВИ STAR FORMER?

Вторичният ефект от мускулните контракции е интензивна липолиза в областта, която се тренира. Мазнините в зоната са подложени на естествена метаболитна обработка и с течение на времето се „стопяват“. Така областта става не само по-силна и с изразени мускули, но и по-изчистена откъм мастни депа. Крайният ефект е комбинация от изграждане и укрепване на мускулите и разрушаване на мазнините в третираната зона.

Резултатите са забележителни: намалена подкожна мазнина и по-силни, стегнати, оформени и изразени мускули! Лятото вече може да дойде.

За повече информация или да запазите час за процедура за тонизиране и изграждане на мускули: 02 439 3131

Етикети: ,