ИГРИТЕ НА ГЛАДА

Наднорменото тегло е резултат от модерния начин на хранене – с по-малко фибри, по-рафинирани продукти, изобилие на масата, слаба физическа активност, високо съдържание на наситени мазнини и захар.

Организмът ни не е създаден за подобен начин на живот. Виж защо!

Излишъкът на мазнини, особено концентрирани около талията, е сериозна опасност за здравето. Адипозната тъкан – с натрупани мазнини – отделя адипоцити от възпалителен тип, които увреждат здравето и предполагат скорошно развитие на метаболитни /напр. диабет/ и сърдечно-съдови заболявания. Мъжете са по-склонни да натрупват излишни килограми именно върху пояса.

Подходящото съчетание на лабораторни изследвания за общото състояние на организма и кръвната захар с импедаснометричен тест може да даде отлична основа за изграждането на система за хранене и движение, която да изчисти висцералната мазнина, обгръщаща вътрешните органи и да намали затлъстяването около талията.

Обърнете се към нашия диетолог д-р Мария Николова, за да се преборите със затлъстяването. Запишете час на 02 439 3131 за изследвания и консултация в Хил клиник.

Етикети: ,