Нутриционизам и ендокринологија

Во Хил клиник се радувате на индивидуално и ефикасно лекување:

  • изготвување на правилен режим на исхрана
  • тест за прехранбена нетолеранција
  • мерење на индексот на телесна тежина, ниво на масти и воде
  • превенција, дијагностицирање и следење на болести на ендокриниот систем