Десислава Димова: С помощта на д-р Николова свалих общо 25 кг

Десислава Димова е обаятелна млада дама, която сериозно наддава след раждането на малката си дъщеричка и особено след периода на кърмене. Препоръчваме да прочетете нейната „хепиенд“ история, за да се вдъхновите и мотивирате за промяна на собственото си тяло!

www Diet Dessi„За първи път прекрачих прага на Хил клиник, в кв. Бояна в края на м. август 2013 г. с твърдото решение, че трябва да потърся професионалната помощ на д-р Мария Николова, за да вляза във форма. Вече бях правила няколко неуспешни опита сама да си съставя хранителен режим и да сваля натрупаните в последните 1-2 години излишни килограми, но без успех. Д-р Николова ме посрещна с голямо внимание и веднага ми стана симпатична. Назначи ми няколко изследвания и състави диета, съобразена с моя организъм. Започнах да я следвам с голямо усилие, особено ми беше трудно през първата седмица. Тестът за хранителна нетолерантност, който си направих показа IgG тела към пшеница, мая и яйца, които ограничих веднага от менюто си. В края на периода бях свалила 10 кг!

 

След контролния преглед смених личния си хранителен режим, вече следвах препоръките на д-р Николова без проблеми и много окуражена от резултатите. Редуцирах теглото си с още 7 кг.

 

След 45 дни отново адаптирахме начина на хранене спрямо новите цели, които имах и така през началото на 2014, след няколко месеца стриктно спазване на препоръките на диетолога ми, кантарът показваше 25 килограма по-малко!

 

Сега, когато мои приятелки ми искат хранителния план, с който съм отслабнала им отказвам категорично. С диети взети „на заем“ от близки или свалени от интернет резултати не се постигат. Сигурна съм, че нямаше да успея да редуцирам теглото си без съветите на диетолог, затова препоръчвам на всеки, който иска да отслабне здравословно и трайно да се обърне към специалист. „