Цветът на световната урология се събра в операционната на Хил клиник

112013 416 www

 

Отворена сесия с безкръвни операции на простатата се проведе днес в Хил клиник. Най-добрите специалисти от цял свят наблюдаваха перфектната работа на д-р Санча, който енуклеира със Зелен лазер няколко много големи простати. Присъстваха авторитети от международен мащаб като проф. д-р Андреа Тубаро от Университета La Sapienza University в Рим /Италия/, проф. д-р Шахин Табатабей от Харвард, Бостър /САЩ/, д-р Едуард Колинс – уролог с впечатляващ опит и огромна практика в Сан Франциско /САЩ/, д-р Петер Вайс от Siegen /Германия/, д-р Тобиас Мебнер от Gehrden /Германия/, както и Саша Рьохлинг и Глин Бърт от AMS.

„Това, което наблюдавах днес е шедьовър, произведение на изкуството, невероятна хирургична работа“ сподели гостът от Харвард проф. д-р Шахин Табатабай

„Познавам отличната работа на д-р Санча от няколко години, но и днес бях удивен от лекотата и бързината, с която се справи с няколко големи простати, причиняващи на пациентите сериозни уринарни проблеми.“ разказа пред операционната д-р Едуард Колис, който притежава собствена клиника в Калифорния и практикува лазерна урология последните десет години.

 

„Впечатлен съм от операциите, които наблюдавах в Хил клиник! Това е една от най-добрите болници в Европа изобщо.“ не пропусна да отбележи проф. д-р Тубаро – един от водещите специалисти в Италия

Като референтер център на AMS нашата клиника посреща всеки месец уролози, практикуващи методите на безкръвна простатектомия със Зелен лазер и е едно от малкото места в света, където се извършват толкова много операции на простатни жлези над 100 гр.

Етикети: , ,