Сега Зелен лазер и Тулиум лазер вече под един покрив, в една клиника!

_MG_8350 www

 

Двете най-разпространени, предпочитани и усъвършенствани технологии за безкръвно и безболезнено отстраняване на увеличена простата са вече на едно място – в операционната на Хил клиник.

Зеленият лазер е безспорно най-добрата алтернатива за пациента, той дава възможност на уролога без кръвозагуба и опасност от усложнения да премахне увеличената простата. През пикочния канал се прокарва микротънко оптично влакно, с което се достига до простатата, без да се налага разрез на тъкани. Чрез влакното се подава концентрирана светлинна енергия директно върху увеличената жлеза и по този начин се изпарява разрастналата се излишна тъкан. Единственият в България Зелен лазер е в Хил клиник.

В същото време част от случаите са подходящи и за операция с Тулиум лазер. В Хил клиник той е второ поколение техника, немско качество, по-бърз и ефективен за разлика от повечето подобни лазерни системи, с които се борави в други болници. Тулиумът, който ползват в Хил клиник има редица преимущества като подобрена, произведена по съвременна технология версия, с фокусирана енергия и по-добра ефективност.

Обадете се, за да запазите час на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.
_MG_8345 www

Тулиум лазерът ни е второ поколение Vela XL, подобрен и усъвършенстван апарат, с фокусирана и ефективна енергия

 

 

IMG_0730 www

 

Зеленият лазер, създаден специално за отстраняване на увеличена простата е подходящ дори за много големи простатни жлези

Етикети: , , ,