Лекари на Хил клиник участват в Holmium Academy MOSES

Уролозите на Хил клиник д-р Горан Деримачковски и д-р Йордан Томов взеха участие в Holmium Academy MOSES в болница St.Anna Hospital, Piaseczno, Полша.

На снимката двамата ни лекари са в компанията на известният д-р Марек Завадски минути след извършване на лазерно разбиване на камъни в бъбрек и уретер с усъвършенствата система на Lumenis и под рентгенов контрол за още повече сигурност и точност на манипулацията.

Академията включва и уъркшоп и video live stream на операции при аденом на простатна жлеза, показани от д-р Фернандо Гомез Санча и лазерна резекция при рак на пикочен мехур, извършвани от д-р Пземислав Зудгаж. Обучителната програма предоставя практически тренинг за лазерни умения, инструментално осигуряване, топ световни експерти в ролята на демонстратори на техники за напреднали и методи за максимализиране на оперативните резултати.

Холмиум лазерът от ново поколение MOSES на Lumenis е признат като иновативна технология за лечение на уролитиаза, премахване на аденом, резекция на тумори на пикочен мехур с предвидими и добри резултати.

Етикети: , , , ,