US научно изследване: Зеленият лазер ЗАПАЗВА сексуалната функция

Престижни медицински издания в цял свят публикуват редица изследвания, които доказват по научен път, че отстраняването на увеличена простата със Зелен лазер е изключително щадящо за организма на мъжа. Един от големите въпроси при операция на простатата е дали ще се запази интимния живот на пациента с качеството, което той е имал преди интервенцията. Съвременният мъж над 50 е сексуално активен и държи да запази високия си жизнен стандарт включително в деликатната сексуална сфера.

 

Недвусмисленият отговор на уролозите е: ДА, СЕКСУАЛНАТА ФУНКЦИЯ СЕ ЗАПАЗВА НАПЪЛНО, когато операцията е извършена с помощта на безкръвния метод на Зеления лазер! Нещо повече – субективните усещания на мъжа след премахване на простатата със Зелен лазер са за повишено либидо, по-пълноценен и удовлетворяващ полов акт, по-чести интимни контакти.

Научното изследване обхваща периода януари 2012 г. – февруари 2014 г. и проследява 143 пациенти, доказвайки статистически, че операцията е допринесла за категоричното премахване на симптомите на увеличена простата, пълното изпразване на пикочния мехур, без да навреди на потентността!

източник: US National Library of Medicine National Institutes of Health

Повече информация относно терапията потърсете на 02 439 3131
Хил клиник

 

Етикети: , , , ,