Нова УНГ техника намалява времето под упойка с 20%

PK-SMR-Diego_001_V1_20070122_buehne_980x300

 

На 24.02.2014 в Хил клиник проф. д-р Румен Бенчев извърши операции, ползвайки ново поколение шейвърна система на OLYMPUS. Няколко пациенти на Хил клиник с     възпалителни и полипозни проблеми на синусите се възползваха от усъвършенстваната платформа за минимално инвазивни процедури. Проф. д-р Бенчев, който има сериозен опит във функционалната едноскопска хирургия на синусите, работи с подобрения апарат, който драстично скръщава времето на операцията (от средно 101 до 88 минути),повишава точността на хирургията и едновременно с това позволява прецизна радиочестотна коагулация и кръвоспиране. Процедурите, извършени от професора, имаха за цел да отстранят полипите от синусите и носа, да разширят отворите, да възстановят вентилацията при максимално запазване на неувредената лигавица.

 

Новата апаратура оптимизира бързината и точността при премахване на излишната тъкан в синусите в сравнение с традиционните остриета и прави операцията относително безкръвна.

 

Разработката на OLYMPUS има за цел да подпомогне оториноларинголога да свърши своята работа без да се налага смяна на няколко инструмента и е идеален за интервенция в синусите и ендоскопска хирургия основа на черепа. Самите пациенти прекарват по-кратко време под упойка, кървенето е сведено до минимум, манипулацията е безболезнена. Технологичната платформа беше предоставена на Хил клиник и екипа на проф. д-р Бенчев за ограничен период с цел демонстрация на преимуществата както за хирурга, така и за запазване високо качество на живот на пациентите.

 

Можете да запазите час за преглед при проф. д-р Румен Бенчев още днес като се обадите на тел.: (02) 439 31 31

 

Етикети: , , ,