Таня Боева: Вече знам кои храни обича тялото ми!

Таня БоеваОсвен неповторим, топъл тембър и хитове, които взривяват публиката, ти се отличаваш и с една от най-изящните фигури. Имаш ли специална тайна?

– Не мога да се оплача от липса на апетит. Харесвам вкусната и прясна храна. Ежедневието ми е напрегнато и изпълнено с ангажименти, но винаги намирам време да похапна нещо специално.

Разбира се, внимавам с какво се храня, както и какво поднасям на семейството си. Имам чувството, че тялото ни се отблагодарява, когато се грижим за него, а храната е в основата на здравословния начин на живот.

Напоследък с удоволствие наблюдавам, че съм в отлична форма благодарение само на 2-3 неща, които изключих от менюто си.

Какви точно храни реши да ограничиш?

– Направих си тест за хранителна нетолерантност в Хил клиник. Това е кръвно изследване, за което е необходима само капка кръв от пръста. То търси специфичните антитела, които се образуват от неподходящите храни.

Срещала съм и други видове тестове, но им нямам доверие. Благодарение на теста, д-р Пакерова от Хил клиник определи към кои храни точно моя организъм има непоносимост. Започнах да ги изключвам от менюто си и определено забелязвам положителен ефект.

Това, че ти ги ограничаваш значи ли, че и у дома сте спряли да ги консумирате?

– Не, разбира се, всеки организъм е уникален. Моето тяло не приема добре царевица, ръж и чушки, но това не означава, че всички вкъщи не продължават да си хапват от тях. Ценното на теста е това, че той е строго индивидуален и отчита спецификите на всеки отделен човек.

Когато не се натоварвам с царевица, ръж и чушки и те не създават верижни реакции, натоварващи метаболизма ми, се чувствам свежа и пълна с енергия, кожата ми е чиста и сияйна, нямам главоболие. Вече знам кои храни „обича“ тялото ми!

„Яж, без да дебелееш“ е мотото на специалната програма на Хил клиник, в която всеки може да контролира теглото си в здравословни рамки след като открие своята хранителна нетолерантност и в сътрудничество с д-р Мария Николова – специалист диетолог открие индивидуалната формула за себе си.

За повече информация и за да запазите час за консултация, обадете се на 02/439 31 31.

Етикети: , , , ,