Биопсия на простата

 

Биопсията в Хил клиник извършваме по най-високи международни стандарти. В зависимост от състоянието на пациента и по преценка на уролога тя може да бъде тазова /през перинеума/ или трансректална под ехографски контрол. Ехографът позволява безопасно насочване на биопсичната игла с точност до милиметри.

Процедурата е изключително прецизна и се получава материал от 8-12 зони на простатната жлеза, което гарантира по-обективна преценка на евентуален злокачествен процес. Спазва се стриктно протокола за биопсия и зоните, емпирично установени като високорискови. Диагностичната процедура е безболезнена за пациента, тъй като се работи под упойка. Веднага след манипулацията, която отнема не повече от половин час мъжът може да се върне към ежедневните си задължения, да шофира и да работи. Не бива да се отлага препоръчана от лекаря биопсия.

Magnum_Header

Хил клиник разполага с най-новата и качествена техника за извършване на биопсия, включително специален ехограф и последен модел биопсичен пистолет с изключително качество. Минимализира се риска от инфекции с използването на еднократни индивидуални инструменти.

В клиниката прилагаме и тазова биопсия на простатната жлеза, която се преценява от лекаря при големи хемороидални възли и начилие на фисури и проктит.

Обадете се, за да запазите час за консултация на 02/439 31 31 или вижте страницата ни за контакти за повече начини да се свържете с нас.

Етикети: , , , ,