HOLLYWOOD SPECTRA™

Внедрихме първи в България водещата в света лазерна платформа 1064/532nm с патентовани възможности за намаляване на нежеланата пигментация, заличаване на несъвършенствата и възстановяване на старееща кожа. Иновацията HyperSurge – патентована и оригинална разработка – го превръща в единствен по рода си вибрационен лазер за активиране на колагенезата. Резултатите след процедура са озаряване на кожата, изравняване на тена, премахване на хиперпигментациите и петната, стимулация на собствения колаген. По време на терапията и след нея няма никаква болка. Възстановяването е много бързо и затова холивудските знаменитости ползват процедура седмица преди появята си на червения килим. Една от функциите на лазера е да обезцветява косъмчетата, което е голям плюс за дамите с лек мъх по лицето. В същото време е нежелан ефект за господата и по тази причина при мъже се третира само областта на лицето, където не расте брада.

Това е лазерът на Lutronic , официална платформа за изпълнение на известния карбонов холивудски пилинг. Въглеродната паста се свързва с външния слой на кожата и бива ексфолирана от лазерната енергия. Така всички мъртви кожни клетки се отстраняват бързо и ефективно, което оставя повърхността на кожата обновена, отразяваща светлината. Забелязва се намаляване на бръчките, изравняване на тена, активиране на колагена и еластина, подобряване на кожните несъвършенства.

  • работи с 5-наносекунден импулс за подобрена ефикасност
  • разполага с 1064/532nm двойна дължина на вълната за подобрена гъвкавост
  • ексклузивният режим Spectra (0,3 ms) позволява патентования „холивудски пилинг“
  • HyperSurge™ резонатор и IntelliBeam™ помагат за осигуряване на качество и ефикасност, сравними с пикосекундния лазер
  • HyperSurge предава хипернапрежение и чрез импулси с висока интензивност 5ns причинява вибрации, водещи до мощна колагенова стимулация

Това е първият късоимпулсен лазер, одобрен от FDA за лечение на мелазма и ние горещо препоръчваме на пациентите, които дълго и безуспешно се борят да изчистят кожата си от петна, да се подложат на процедурата.

За повече информация и за да запазите час за процедура: 02 439 3131

Етикети: , ,