Accent Pixel RF™

pixelrf_detail_heading

Модулът Pixel RF преставлява еднополюсна радиочестота, която се доставя чрез плосък или ролков накрайник и действа чрез образуване на множество микроканали в дълбочина.

Микроплазмената технология е създадена за скин ресърфейсинг както на лице, така и на тяло. Благодарение на фината настройка може в различна степен да упражнява термо и аблационен ефект. Именно възможността за ръчна настройка дава на специалиста поле на действие в зависимост от спецификите на кожата за тотален антиейдж подмладяващ резултат. Предназначен е за третиране на стрии, белези (включително след преминало акне), розацея, мимически бръчки и състарена кожа.

Много подходящ е за хора с риск от хиперпигментации заради нежната сила на радиочестотната енергия. Комбинацията с Impact технологията увеличава постигнатото от RF терапията (клинично доказано) подобрение и доставя в дълбочина активните съставки, които специалистът подбира внимателно според индивидуалните цели на всеки отделен пациент. Това прави терапията персонализирана и допринася за добрите й, усилващи се във времето резултати. Може да се сравни само с CO2 лазерът, но е значително по-щадящ, с драстично по-кратък възстановителен период и с многократно намален риск от възпаления. Все пак използването му може да причини временен оток и еритема, които отшумяват в рамките на 24 часа, а дни след това зоната да се усеща по-суха (за преодоляването на това усещане се ползва овлажняващ крем у дома или хидратираща козметична терапия при козметик в Хил клиник).

Повече информация може да получите по време на консултация с наш естетичен дерматолог, която предхожда процедурата. Запазете час: 02 439 3131