Synchro REPLA:Y (Alex + Nd:YAG)

dermatological-laser- лазер епилация

Лазерна система от ново поколение, която съчетава три източника: александрит, Nd: YAG и FT пулсираща светлина.

В света на естетичната медицина всички са съгласни, че комбинацията между Alexandrite и Nd: YAG лазери са оптималното за ефикасна епилация. Първият е наречен „краля при епилация на светла кожа“, а вторият се смята за стандарт при обезкосмяване на тъмна кожа.

Създаден от една от най-престижните компании в медицинските технологии DEKA най-мощният лазер доставя светлинни импулси между 2 ms и 0.2 ms. Платформата прозволява широк спектър косми да бъдат третирани с отличен резултат. Лазерът Alexandrite излъчва светлина, която се поглъща избирателно от меланина на луковицата (корена) на косъма. Така се постига селективен фокус на енергията и космения фоликул бива унищожен. При това епидермисът не се засяга, тъй като е предпазен чрез динамично охлаждане.

епилация мъже жени

 

Всичко това прави лазерната александритна епилация резултатна при постигането на гладка кожа за дълъг период от време и то абсолютно безопасно.

Запишете час за консултация с наш специалист на 02 439 3131 и се възползвайте от лазерната епилация с тази отлична платформа на DEKA в Дерма центъра ни на Хил клиник на ул. Московска 29 в София.