Д-р Александар Боцевски ке врши прегледи во Скопjе на 7 и 8 март 2015 г

Botsevski_sq
Д-р Александар Боцевски – лекар уролог специjалист во Клиника Хил и неговиот колега д-р Деримачковски ке вршат прегледи на пациенти со проблеми во уринираньe и зголемена простата, во Скопjе на 7 и 8 март 2015 година.

Д-р Боцевски е еден од познатите уролози во Клиника Хил со големо искуство како диjагностичар и хирург, специjалист во бескрвни манипулации со Зелен лазер, важен дел от екипата на проф. Д-р Штолценбург за операции на уро-карциноми и рак на бешиката.

Закажете термин: 075 295 180

Етикети: , , ,