Простатата расте 24/7

Изпитвате ли непрекъснати позиви, но когато отидето до тоалетната въпреки усилията излизат няколко капки? Ставате ли по няколко пъти нощем? Имате ли чувството на неизпразнен мехур и леко, но постоянно напрежение? Това са някои от симптомите, които тревожат пациентите с доброкачествено увеличена простата. Идва въпросът какво може да се направи, за да се свие жлезата и уринирането да се възстанови.

Мъжете се ядосват, когато разберат, че нямат власт нито над разрастването на простатата си, нито над пикочния мехур. Приемът на различни растителни екстракти и специалните упражнения също няма желания ефект. Увеличаването на жлезата пренебрежимо малко се влияе от здравословно хранене, спорт, секс, хранителни добавки и билки като сао палмето. Истината е, че всяка година жлезата уголемява своя обем и все повече затруднява процеса на изпразване на пикочния мехур.

КАКВО КАРДИНАЛНО МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА С УВЕЛИЧЕНАТА ПРОСТАТА?

Медицината днес смята, че жлеза, която създава условия за задръжка на урина, понижава значително качеството на живот и има големи размери, следва да бъде отстранена по хирургичен път. Да вземе това решение е работа на уролога след съответните прегледи и изследвания, както и при липса на ефект от медикаментозна терапия. Съществуват изследвания, които сочат, че отстраняването на увеличената простата, ако не да удължи живота на мъжа, то със сигурност ще го подобри. Както при всеки здравословен проблем, навременната терапия на увеличена простата по-бързо и по-трайно ще я излекува. В Хил клиник прилагаме безкръвен и проверен в практиката метод, който се нарича лазерна енуклеация. Самата процедура в общия случай отнема по-малко от час и се прави с локална, а не с пълна упойка.

Практиката ни с повече от 6600 оперирани при нас пациенти (към 2022 година) показва, че резултатите от лазерната операция са трайни и практически решават проблемите до живот. Самата процедура се приема добре от мъжете, дори от такива, които са с придружаващи сърдечно-съдови заболявания или диабет. Отлагането на лазерната енуклеация може само да задълбочи проблема и да наруши функцията на други органи.

Веднага след манипулацията струята става силна и постоянна. Месец след операция с лазер наш пациент се пошегува:

Най-накрая спя като бебе, уринирам като тийнейджър и правя секс като мъж.

За повече информация и връзка с нашите уролози не се колебайте да ни позвъните в работно време на тел. 02 439 3131 или да ни пишете в извънработно време на contact@hillclinic.com

Етикети: , ,