Уникална възможност за пациенти с простатен карцином

За да вашата безопасност и да се чувствате спокойни при просещението си в клиниката изработихме специален протокол и прилагаме антипандемични мерки, които може да видите в детайли тук.

Продължаваща кампания: всеки мъж с диагностициран рак на простатата може да се възползва от напълно безплатна консултация  с нашите уролози, която да му помогне при избора на адекватен метод  и място за извършване на лечението. Възползвайте се от второто експертно мнение на специалистите в Хил клиник, които притежават огромен опит в изготвянето на:

  • индивидуален терапевтичен план съобразно състоянието, възрастта и придружаващите заболявания на всеки отделен пациент въз основа резулатите от проведената биопсия, ЯМР или скенер, костна сцинтиграфия.

Консултациите на пациенти, подходящи за радикално лечение чрез простатектомия, които прави проф. д-р Уве Щолценбург от Лайпцигската университетска болница се заплащат и се провеждат след предварително запазване на час по телефона (консултациите могат да се направят и по документи от близки на пациента).

доктор рак простатна жлеза

 

За допълнителна информация се свържете с нас на 02 4393131.

За повече информация как да се свържете с нас вижте страницата ни за контакти