Хил клиник предлага високотехнологично лечение на всеки УНГ проблем!

Страдате от хъркане?

В Хил клиник хъркането се лекува ефективно и компетентно.

Проблемът с хъркането е изключително сериозен и широко разпространен. Той засяга предимно мъжете, но в по-малък процент и жените.

При 60 – 70% от случаите причината за хъркането е отпускане на мускулите на мекото небце. От загубата на нормалния си тонус, мускулите се разместват и вибрират, в резултат на което се появява този звук, който наричаме „хъркане“. Хъркането не бива да се подценява! То може да доведе до хронично главоболие или да е началото на много коварната обструктивна сънна апнея.

Имате проблеми с носното дишане?

Затрудненото носно дишане може да е предизвикано от туморни образувания в носа, не го игнорирайте. Прегледът при специалист ще даде най-точна представа за причината на затрудненото носно дишане. То може да бъде предизвикано от разнообразни нарушения в областта на носа и околоносните кухини, вкл. полипи.

Полипите представляват подуване на лигавицата, което постепенно нараства и изпълва синусите и носа, затруднявайки по този начин дишането.

Това често води до оток и задебеляване на лигавицата на носа и синусите, и стесняване на нормалните отвори на синусите към носа. Задържането на секрет в носа допълнително уврежда лигавицата и нейната защитна функция и предразполага към развитие на инфекции.

Лечението в Хил клиник възстановява вентилацията и проходимостта на отворите на синусите.

womandoingyoga

В клиниката разполагаме с уникална за страната апаратура и при необходимост от оперативна намеса използваме лазерна хирургия или ендоскопията. Това са най-щадящите за пациента методи, минимално инвазивни, без кръвозагуба и с бързо възстановяване.

Хил клиник ще ви помогне да решите бързо и ефективно всеки УНГ проблем!

Разполагаме с модерно оборудвано отделение и опитен специалист, който ще окаже компетентна помощ и ще върне здравето и радостта от живота.

Можете да запазите час за консултация при проф. д-р Румен Бенчев още днес като се обадите на тел.: (02) 439 31 31.

Етикети: , , ,