Биофилъри Pluryal

Последният тренд в производството на хиалуронови филъри е намаляване нивото на остатъчния ендотоксин BDDE (1,4-Butanediol Diglycidyl Ether) в крайния продукт. Новите биофилъри на Pluryal са отличен пример за създаване на пълнители с възможно най-ниско ниво ендотоксини. В  Pluryal BIOCLASSIC и  Pluryal BIOVOLUME той е с 20 пъти по-малко от разрешеното в ЕС и САЩ и с 1/3 по-малко количество от стандартните продукти. Това прави филърите по-безопасни и повишава биосъвместимостта им. Също така опаковките им са напълно разградими и компостируеми, с което отговарят изцяло на европейския стандарт FSC.

Кога използваме биофилърите?

Подходящи индикации за инжектиране на биофилърите са отпусната кожа, нарушен лицев контур, появили се бръчки, загуба на обем, а също и за моделиране на устни.

 

 

Освен моменталния ефект на възстановяване на обеми, матричната 3D доказано повишава виталността на кожата, хидратацията й, както и еластичността. Резултатите са структуриране на лицето, повдигане на средната част, оформяне на контура. Биофилър може да се постави в:

  • слепоочия (Biovolume)
  • периорбитална зона
  • скули и назолабиални бръчки
  • периорална зона и устни
  • лабиоментални и марионетни бръчки
  • долна челюст (Biovolume)
  • брадичка (Biovolume)
  • шия

Превъзходната пластичност на биопълнителите осигурява по-добро проникване, по-голям ефект и оптимално разпределение на тъканите. Всичко това гарантира търсените от пациентите ни естествени резултати след корекцията.

    Pluryal Biosculpture е различен продукт, който се определя като биостимулатор. Веднъж инжектиран в кожата, той действа като „уплътнител“ и дълбоко хидратира чрез постепенно отпускане на свободна хиалуронова киселина. В неговото създаване е използвана комбинация от три различни типа хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, разположени на слоеве.

Естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Румяна Кожухарова е официален тренер на марката от 2023 г.

Ако желаете да запазите час за контурна пластика с биофилъри при нея, позвънете ни на тел. 02 439 3131.

 

 

Етикети: , , , ,