Дермални филъри за попълване на бръчки и оформяне на устни

 

Поставянето на филър е бърза, безопасна и безболезнена процедура.Чрез нея се постига съвършено оформяне на устните. В състава на филърите влиза хиалуронова киселина, което ги прави абсолютно безопасни и неалергенни.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка за организма. Тя оказва положително въздействие върху кожата като привлича молекулата на водата, овлажнява кожата и повишава нейната защита от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Процедурата е съвсем кратка и безболезнена – отнема около 30 минути.

Предимствата на филърите:

 •     моментален, естетичен и натурален ефект
 •     алтернатива на хирургическата операция
 •     еднократна процедура с трайни резултати – между 6 и 12 месеца
 •     могат да се съчетават с процедури за подмладяване, епилация и др.
 •     не се изисква предварителна подготовка
 •     няма сезонни ограничения, могат да се прилагат по всяко време на годината

Чувствените и плътни устни са винаги модерни, атрактивни и привличат вниманието. За съжаление, не всяка жена може да се похвали, че природата я е надарила с красиви очертания и размер на устните.

Сега можете да коригирате това бързо и лесно – с помощта на филър, който ще оформи пeрфектно контура им. Нашите естетични дерматолози често се доверяват на серията на Teosyal за устни и резултатите са винаги отлични.

Увеличаването на обема на устните се препоръчва на жените на средна възраст с цел да се върне загубеният с годините обем на устните.

Чрез поставяне на филър в устните се постига:

 •     изравняване на релефа
 •     увеличаване на обема
 •     симетричност

Възможно е в първите ден-два дни да се наблюдава леко зачервяване. След това ефектът е впечатляващ – естествен резултат с продължителност от 6 до 12 месеца. Обемът на устните ви ще изглежда дотолкова естествено, че никой не би помислил, че са в резултат на дерматологична процедура.

При корекцията на обема на устните резултатът е моментален като превръща тънките устни в чувствени и секси.

Пълнителите /филъри/ се използват и за:

 • заглаждане на повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото
 • корекция на линии в назолабиалната зона и околоочния контур
 • оформяне на скулите и брадичката
 • лифтинг на клепачите
 • попълване на различни белези

Дермален филър и биостимулатор Radiesse

Най-новото производство на филърите Radiessе предназначено не само за запълване на обем, заличаване на бръчки и повдигане на лицевия контур, но е и активен стимулатор за производството на нов колаген. Това е и основната разлика между иновативния филър и традиционните филъри на базата на хиалуронова киселина.

Революционният продукт се ползва както за скулптуриране на лицето, така и за придаване на обем и контур.

Изключителното действие на филърите Радиес за подмладяване на кожата и запълване на дълбоки линии може да се използва в зони: назолабиални бръчки, брадичка, скули и бузи, марионетни бръчки, нос, а също така и за витализиране кожата на ръцете.

С течение на времето ръцете губят колаген и елестичност, кожата става по-тънка, суха, започват ясно да си личат сухожилията и вените. Поставените в тази зона филъри коригират обема и подобряват цялостната визия на ръката.

Цели 88% от дамите, които са ползвали филърите споделят, че ще се подложат на повторна процедура, а 91% от тях на първата седмица след корекцията събощават, че са удовлетворени от резултата.

Volbella филъри за сочни, плътни, естествени устни и корекция на „бръчиците на пушача“

В Хил клиник разполагаме и работим с  революционните филъри Volbella, които постигат забележителен ефект на естествено изглеждащи плътни и секси устни. В основата на тяхното създаване на технологията Vycross, която позволява насищане с молекули хиалуронова киселина с ниско молекулно съдържание.

Това е и причината филърите Волбела (Volbella) да са с удължена трайност, защото се създава по-здрава на връзка с водата и по-висока резистентност на мрежата.

С прилагането им се постига перфектен контур и обем, заглаждане на „бръчиците на пушача“ и линиите от ъглите на устата към брадичката, наречени марионетни бръчки.

Всички линии в периооралната област, свързани с намаляване на колагена, еластина, а при мъжете и по-ниски нива на тестостерон се повлияват изключително добре с новия филър, като поставянето му е повърхностно и равномерно.

Добрата новина е, че иновативната технология се поставя с ултра тънки игли и съдържа обезболяващо вещество, поради което процедурата е напълно безболезнена. В момента няма друг филър, който да постига толкова добър ефект на меки, пухкави и съблазнителни устни. Ефектът продължава 12 месеца само с едно третиране.

TEOSYAL REDENSITY  – дермален филър, с който кожата заблестява

Най-новият продукт на световноизвестната лабораторията Теоксан има удивителен ефект върху кожата и способността й да отразява светлината.

Последният филър освен хиалуронова киселина съдържа балансирана комбинация от аминокиселини, антиоксиданти и витамини. Добавеното обезболяващо вещество прави процедурата една от най-приятните инжекционни терапии.

Само след 2-3 процедури се постига уплътняване на дермата, изсветляване на тена, положителна промяна на тургура, която е непостижима с прилагането на козметика или други обичайни грижи за лицето и шията.

Естетичният дерматолог на Хил клиник д-р Лидия Ванеска участва в международното представяне на продукта по време на Anti-Aging Medicine World Congress – Монако, Монте Карло заедно с най-известните имена в бранша като дерматологът на звездите в Маями д-р Брандт и прочутите в Холивуд и Боливуд д-р Галдари, д-р Де Майо и д-р Кери.

REDENSITY ІІ е специално създаден за околоочната зона и „слъзната долина“, като с негова помощ мигновено се заличава умореният вид на очите, с максимален комфорт за пациента и минимални странични ефекти.

В Хил клиник успешно ползваме продукта и за третиране на зони като пачи крак, горен и долен клепач, тъмни кръгове и скули – пълно освежаване на средната част на лицето.

Серия BELOTERO – филърите, които ще обикнете

Швейцарски филъри, производство на Merz Aesthetics по патентована технология СРМ (Cohesive Polydensified Matrix). Качествени монофазни продукти с висока плътност, които осигуряват незабавни видими и напълно натурални резултати за освежена и по-млада визия.

Помагат да се възстановят елегантно лицевите обеми и да се подобри качеството на кожата, съдържат лидокаин за по-комфортно усещане по време на терапията. Петте продукта от серията Belotero® представляват идеалният набор за решаване на всяка зона и проблем, без да създават условия за свръхкорекция.

Хибриден филър HArmoniCA

Ползва се за придаване на обем в определени области на лицето и в същото време стимулира създаването на нов колаген. Съдържа Calcium Hydroxyapatite и Hyaluronic Acid, което го прави многофункционален. Предпочитан заради неговата биосъвместимост и универсалност.

Заповядайте на дерматологична консултация като запишете предварително час в удобно за Вас време на 02 439 31 31!

 

Голямото предимство на резорбируемите филъри е, че ако по някаква причина искате да премахнете ефекта им, това е възможно чрез въвеждане на хиалуронидазата – естествен ензим, разкъсващ молекулите на хиалуроновата киселина и ускоряващ многократно нейното усвояване на организма.