Антицелулитни процедури с VelaShape в Хил клиник

 

VelaShape е неоперативна дерматологична процедура за премахване на целулит и за изглаждане и стягане на кожата на тялото. Апаратът VelaShape въздейства с 4 различни енергии едновременно:

  • инфрачервена светлина
  • радиочестотна енергия
  • специална пулс-вакуумна система
  • масажни колелца, подобряващи лимфния дренаж

Комбинираната енергия действа дълбоко в кожата, за да направи повърхността й по-гладка и стегната. Усиленото топлинно въздействие намалява размерите на мастните камери.

625573_10151510972164534_884777000_n

Механичните колелца нежно масажират кожата и по този начин топлината прониква дълбоко в подкожния слой. Вакуумното всмукване на кожата разширява съдовете и подобрява кръвообращението и неравностите постепенно изчезват.

Процедурите с VelaShape са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания. Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа. VelaShape не само изглажда засегнатата от целулит кожа, но и оформя силуета, повишава еластичността и изглажда релефа на кожата.

За ефективно премахване на целулита са необходими между 6-10 процедури с VelaShape, 2 пъти седмично. В зависимост от засегнатите от целулит области отделната процедура е с продължителност 40-50 минути.

След приключване на курса процедури се препоръчва по 1 процедура на всеки 1-3 месеца. Първите резултати се забелязват след 3-4 процедури. Целулитът намалява значително, обиколката на бедрата е с 2 до 4 см по-малка, „зърнестият“ вид на кожата се изглажда.

Процедурите при необходимост се съчетават с кавитация. Кавитационният апарат Vita Form е създаден да ви избави от локалните мастни натрупвания и да ви помогне в скулптурирането на по-фино и стегнато тяло.

Оборудван e с 4 глави, като 3 от тях са с различни геометрични форми: Плоска, Вдлъбната и Изпъкнала. Те са специално създадени за работа на различни дълбочини.

 

 

Кавитация с Vita Form

Натрупването на мастни депа в подкожието е чест дефект на тялото, който освен че е естетически неприемлив, води и до трайно изменение на тъканите в засегнатите зони. За щастие с напредването на науката и технологиите, естетичната дерматология успешно се бори с този проблем и без хирургична намеса.

Един от най-популярните неинвазивни методи е т.нар. кавитация, която активира метаболизма и чрез контролирани нискочестотни вълни прониква в цитоплазмената мембрана.

Това ултразвуково третиране на течността в тъканите разрушава мастните клетки като предизвиква трептене, подобрява обмяната и осъществява т.нар. микромасаж. Втечнените мастни клетки се извеждат от организма чрез лимфната и отделителната система, като е добре този процес да бъде спомогнат с допълнителни дрениращи процедури и масажни техники.

Pink

Ефектът на кавитацията е драстично намаляване на мастните натрупвания, на обиколките и на телесното тегло. Още след първата процедура се наблюдава по-добър силует, тонизирана кожа и главно – елиминиране на локалните депа.

Процедурата трябва  да се прилага след консултация с дерматолог поради спецификата ѝ (противопоказания са бременност, бъбречна недостатъчност, диабет тип ІІ и др.).

Честотата и продължителността на провежданата терапия е строго индивидуална и се преценяват от специалист. При правилно провеждане кавитацията не засяга околните тъкани и няма странични нежелани ефекти. Обикновено се комбинира с антицелулитни Vela Shape процедури, масаж и мезотерапия.

Резултатите от ултразвуковото въздействие на кавитацията зависят от качеството на апаратурата. Благодарение на развитието на науката разполагаме с иновативната кавитационна технология Vita Form.

VitaForm комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на тяло.

Апаратът е създаден да ви избави от локалните мастни натрупвания и да ви помогне в скулптурирането на по-фино и стегнато тяло.

Уредът е оборудван с 4 глави, като 3 от тях са с различни геометрични форми: Плоска, Вдлъбната и Изпъкнала. Те са специално създадени за работа на различни дълбочини. Четвъртата, малка  глава  е  за  по-специфични  места,  като  например  двойна брадичка.

Процедурата е неинвазивна алтернатива на липосукцията и е особено подходяща за зони с по-малко мускулни влакна напр. корем, талия, ханш, паласки, седалище, вътрешна част на бедра, колене и ръце, двойна брадичка.

След провеждането на терапията не се изисква никакво възстановяване и можете да се върнете към обичайния си ритъм на живот веднага.

Сега вече нямате пречки да изглеждате съвършено! Обадете се за да си запишете час сега на (02) 439 31 31!