Подмладяване и стягане

Стареенето на кожата е неизбежен процес. Сред нежеланите изяви на времето са първите бръчки на лицето: около носа и очите.

Проблемът с появата на бръчките е свързан с недостиг на колагенови влакна в кожата. Колагенът е основа на гъвкавостта и еластичността на кожата.

Към 30 г. нашият организъм започва да намалява изработката на колаген и възникват първите бръчки.

Как да се избавим от бръчките?

Чувствителната и повяхнала кожа се нуждае от специална и внимателна грижа. Днес има

предостатъчно козметични средства за старееща кожа. Правилно подбраната козметика е в състояние да осигури само необходимата грижа, но не и да върне младостта на кожата.

Причината за стареенето се крие в нейните дълбоки слоеве и за да се премахнат бръчките се налага използването на по-активни методи. В търсене на тайната на вечната младост учените създават нови ефективни методи за премахване на бръчки, както и отлагане задълго на процеса на стареене.

Хил клиник предлага абсолютно иновативен, уникален метод за неоперативна корекция и отстраняване на бръчки Elos-подмладяване

Това е високотехнологична естетична процедура на технологията Elos за фотоподмладяване на кожата. Тя подобрява състоянието на кожата, променена от възрастта и ултравиолетовите лъчи. Отстранява повърхностните пигментни и съдови изменения по кожата, изглажда фините бръчки и линии, изравнява тена на кожата. За отличен резултат се препоръчват между 3 и 6 процедури през интервал от 3-4 седмици.

Подмладяването на кожата включва:

 • премахване на пигментации от всякакъв произход
 • премахване на видими съдови дефекти и зачервявания на кожата
 • постигане на ефекта на опъване и повишаване на еластичността на кожата

Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат да изгладят фините линии, да подобрят контура на лицето си, да придобият по-свежо и младежко излъчване.

Elos–фотоподмладяване и стягане е комбинация от двете най-ефективни процедури за нехирургическо подмладяване и изглаждане на лице, гърди, клепачи, чело, скули. Премахва всякакви следи на времето: бръчки, пигментации от различен произход, съдови дефекти, белези, отоци и тъмни кръгове около очите. Задейства естествените механизми на организма, едновременно активирайки дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на кожата.

Видим резултат след първата процедура!

Резултати от  курс процедури:

 • Бръчки – подобрение средно с 65%
 • Стареене на кожата на лицето – подобрение с 50-75%
 • Стареене на кожата на ръцете, шията, гърдите и тялото – подобрение с 50-75%
 • Разширени пори – подобрение с 50-60%
 • Текстурни неравности – подобрение с 50-60%

Lead Fine Lift – моделиране и лифтинг с мезоконци

Когато други методи не са удачни лицето и ръцете могат да бъдат „армирани”, опънати и подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална „зъбчеста” структура.

Процедурата е атравматична, с изключителен моментален резултат, без възстановителен период. Ефектът продължава повече от 24 месеца. Едновременно с лифтинга се постига стимулация на собственото производство на колаген, което прави кожата по-млада, сияйна, с еднороден тен.

Методът се използва и за намаляване на излишен обем в областта на корема, за повдигане на седалището (постига ефекта на «бразилско дупе») и отпуснати участици в горната част на ръката. Действа безотказно за повдигане на гърдите. Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

Много известни личности, които често застават пред телевизионните камери предпочитат процедурата като поддържаща младостта и свежестта си. Топ-журналистката Ива Дойчинова:

„По време да процедурата усетих само лекичко бодване и малко опъване на зоната, където д-р Валянова постави мезоконците.“

 

Predi_Sled www

Мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Те са последното достижение на естетичната медицина и са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане.

Конците са изработени от полидиоксанон, се резорбира за около 180 дни, превръща се във въглероден диоксид и вода и оставя след себе си само майсторски изваяни черти, като стимулира производството на фибробласти.

_MG_8298 www

 

Конците са сертифицирани от KFDA, CE, GMP, ISO. Дерматологът ще прецени по време на предварителната консултация дали няма противопоказания за процедурата.

Д-р Валянова и д-р Ванеска са сред малкото официално сертифицирани за работа с 3D мезоконци дерматолози в България, а дългогодишният им опит в антиейдж процедури гарантира отлични резултати от терапията.

 

Микродермабразио – подмладяване, стягане и освежаване на кожата

Микродермабразио е козметична процедура прилагана за подмладяване, стягане и освежаване на кожата. Технологията е създадена в Европа в края на миналия век.

Процедурата се характеризира с две основни предимства:

 • отсъствие на риск от странични ефекти
 • кратък възстановителен период.

Това я прави подходяща за приложение при широк кръг пациенти. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж.

Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата, следователно дълбочината на излющване се определя от броя на минаванията с накрайника в третираната зона.

Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата.

Микродермабразиото е адаптирано за всеки тип кожа и може да се разглежда като средство на първи избор:

 • за редуциране наповърхностни бръчки
 • редукция на белези от акне и стрии
 • повлияване на хиперпигментации
 • ефективно третиране на фотоувредена кожа
 • за придаване блясък и гладкост на кожата

Предимствата на процедурата са:

 • лесно контролиране дълбочината на пилинга
 • кратко време за възстановяване
 • липса на странични ефекти (след процедурата може да е налице кратковременно зачервяване на кожата
 • не е необходима анестезия
 • не нарушава ежедневието, няма възстановителен период

Продължителността на терапията е около 40-50 мин. Броят на процедурите и  интервалите между тях зависят от конкретния проблем, който се третира. Най-често се провеждат от 5 до 10 процедури веднъж седмично. Процедурата се извършва от сертифициран козметик, а консултацията с дерматолог във връзка с терапията е безплатна.

Диамантеното микродермабразио в Хил клиник е перфектната процедура за моментален блясък в последния момент преди важно събитие!

Дерматологична иновация Light Filling ™

Редица фактори – възрастта, стреса, хормонален дисбаланс в резултат на раждане или менопауза, слънцето, пушенето и небрежният начин на живот причиняват стареене на кожата. Неравномерният тен, бръчките и нарушената гладкост създават тъмни зони по лицето. То изглежда уморено и повяхнало.

Как можем да разрешим проблема?

Новият Light Filling постига дълбоко възстановяване и блясък и представлява междинна терапия, взела най-доброто от техниката на филърите и мезотерапията.

Face of pretty beautiful woman with a white orchid on her shoulder

Кой може да се възползва от иновативната дерматологична грижа Light Filling ™?

Дами и господа на всяка възраст, които искат да забавят стареенето, да се преборят с бръчките и фините линии и да се насладят на здрава кожа с тонус и блясък.

В какви интервали трябва да се ползва Light Filling ™?

Това е редовна, подмладяваща терапия, която за постигане на оптимален ефект, се повтаря през триседмичен интервал в серии 2 до 3 пъти годишно. Може да се комбинира с хиалуронови филъри и други козметични процедури. Има отличен резултат след продължително излагане на слънце или когато се цели бърз подмладяващ ефект за специален случай.

За кои области е препоръчителна процедурата?

Light Filling ™ е подходящ за лицето, шията и особено деликатната кожа на деколтето, често несправедливо пренебрегвана при традиционните терапии.

Какъв е ефектът на процедурата?

Гладка, сияеща и лъчезарна кожа с равномерен тен и естествен вид. Възстановен контур и натурално, меко излъчване на лицето.

Още днес можете да запазите час за процедура на телефон: 02/439 31 31.