Процедури за тяло

Естетичната и козметична грижа за тялото поддържа и духа млад, а мисълта – чиста. Комбинацията на медицински процедури с масажи, здравословно хранене и спорт има невероятен ефект, запазващ енергията и добрия външен вид без оглед на възрастта.

В Хил клиник разполагаме с голяма гама иновативна апаратура за скулптуриране на тяло и прилагаме от години най-ефективните методи, подходящи както за мъже, така и за жени.

Отстраняване на стрии и белези

Чрез лазер или RF – категорично и окончателно заличава стрии и белези. В комбинация с мезотерапия и плазмотерапия резултатите се постигат по-бързо.

Лазерна епилация

Трайно обезкосмяване на всички зони на тялото, с апаратура, която позволява сигурен резултат при всички типове кожа и косми.

Магнитна стимулация за изграждане и укрепване на мускули

Напълно безопазна и безболезнена процедура, която създава дълбоки мускулни контракции и екстремно бързо успява да оформи мускулатурата. В Хил клиник разполагаме с първите и засега единствени за България машини за мускули StarFormer и EM Body.

 

 

Свръхзвуково отслабване и стягане

Ултрамодерна комбинирана терапия за свръхзвуково стопяване на мастни натрупвания и последващо стягане на кожата в зоната за оптимални резултати в областта на двойна брадичка, затлъстяване в зона корем, бедра, паласки, дупе. Иновативна технология от последно поколение Accent Prime.

Антицелулитни процедури

Комплекс апаратни терапии (Cellution и Vela Shape) и инжекционни процедури (мезотерапия) могат да загладят целулита, да премахнат локалните мастни натрупвания и да изваян фин силует.

Лифтинг на тяло с конци

Лифтинг конците за оформяне и повдигане на дупе, колене, корем, вътрешна част на ръцете, бедра, деколте представляват огромна част от естетичните неинвазивни корекции в клиниката, а нашите дерматолози д-р Валянова и д-р Ванеска са признати за експерти в бодилифтинга и определени от самите Aptos за международни тренери.

Хиалуронови филъри за тяло

Филърите, особено в комбинация с лифтинг конците, са революционна нехирургична алтернатива на традиционото оперативно повдигане на седалище. Процедурата  представлява инжектиране на филъра в зоните, където е необходимо да се постигне обем и оформяне.

Пилинг на тяло

Ексфолиацията е контролирано излющване на горния кожен слой, който цели ревитализация, мекота и гладкост. Пилингът има благотворно въздействие както при жени, така и при мъже.

Заличаване на спукани капиляри и съдови разширения

Новият ни Nd:YAG лазер действа в дълбочина като коагулира съда и създава усещане за чиста кожа, без зачервявания. Процедурата е безболезнена, а резултатът е на лице често още след първото третиране.

Премахване на следите от фотостареене на кожата

Лазерно третиране на хиперпигментни петна по кожата по безопасен протокол с цел постигане на еднороден тен.

Лечебен масаж

Комбинация от различни техники за постигане на подобрено кръвообращение и лимфен дренаж, раздвижване на „сковани“ части на тялото, изчезване на болката, нормализиране на съня, повишаване на жизнения тонус.

Избелващи терапии на слабини, колене, лакти

Козметична процедура в няколко етапа, която премахва прекалено пигментираните участъци от кожата в слабините, коленете, лактите и др.

Мезотерапия на тяло

Инжекционна процедура за заглаждане на целулита и постигане на хидратирана, гладка, сияеща кожа на бедрата, дупето и корема.

Винаги сме на разположение като ваш верен съюзник в борбата с несъвършенствата на силуета. За повече информация относно процедурите за тяло, цените и възможностите за преглед и терапия не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 439 3131.