Процедури за тяло

Естетичната и козметична грижа за тялото поддържа и духа млад, а мисълта – чиста. Комбинацията на медицински процедури с масажи, здравословно хранене и спорт има невероятен ефект, запазващ енергията и добрия външен вид без оглед на възрастта.

fitness2

Отстраняване на стрии и белези

Чрез лазер или RF – категорично и окончателно заличава стрии и белези. В комбинация с мезотерапия и плазмотерапия резултатите се постигат по-бързо.

Епилация

Трайно обезкосмяване на всички зони на тялото, с апаратура, която позволява сигурен резултат при всички типове кожа и косми.

Свръхзвуково отслабване и стягане

Ултрамодерна комбинирана терапия за свръхзвуково стопяване на мастни натрупвания и последващо стягане на кожата в зоната за оптимални резултати в областта на двойна брадичка, затлъстяване в зона корем, бедра, паласки, дупе. .

Антицелулитни процедури

Комплекс апаратни терапии (Vela Shape, Vita Form) и инжекционни процедури (мезотерапия) могат да загладят целулита, да премахнат локалните мастни натрупвания и да изваян фин силует.

Пилинг на тяло

Ексфолиацията е контролирано излющване на горния кожен слой, който цели ревитализация, мекота и гладкост. Пилингът има благотворно въздействие както при жени, така и при мъже.

Заличаване на спукани капиляри и съдови разширения

Новият ни Nd:YAG лазер действа в дълбочина като коагулира съда и създава усещане за чиста кожа, без зачервявания. Процедурата е безболезнена, а резултатът е на лице често още след първото третиране.

 

Премахване на следите от фотостареене на кожата

Лазерно третиране на хиперпигментни петна по кожата по безопасен протокол с цел постигане на еднороден тен.

 

Лечебен масаж

Комбинация от различни техники за постигане на подобрено кръвообращение и лимфен дренаж, раздвижване на „сковани“ части на тялото, изчезване на болката, нормализиране на съня, повишаване на жизнения тонус.