Д-р Валянова впечатли аудиторията на Teoxane конференция

Експертен курс с тема „Комбинирани антиейджинг терапии с 4D планиране“, организиран от официалните вносители на Teoxane за България се проведе през уикенда в София.

Пред десетки естетични дерматолози тренерите на марката и лекари от Хил клиник д-р Елеонора Валянова изнесе теоретична лекция.

 

Тя сподели с колегите си успешни подходи за оценка на лицето, създаване на план за корекция, избор на подходящи продукти, последователност и бюджет. Акцентира върху цялостния подход, който се налага като стандарт в естетиката вместо погрешното непоследователно и инцидентно поставяне на единични филъри.

Като официални тренери на марката д-р Валянова представи продуктите и начинът им на използване. Тя на живо демонстрираха тотална корекция на лице на дама на средна възраст.

Пациентката, с която работи д-р Валянова премина през фракселизирани субаблативни процедури за подобряване качеството на кожата, четириизмерен анализ на лицето, набелязване на необходимите промени, създаване на дългосрочна програма, определяне на зоните и продуктите. След това пред очите на присъстващите лекари тя постави десет различни филъра, за да постигне удивителна корекция с естествени резултати, без да има подуване или да си личи намесата.

 

 

 

Демонстрацията показа, че когато лекаря има визия за това, което иска да постигне и притежава необходимите опит и владеене на техниката може да се очакват отлични резултати. Продуктите на Teoxane притежават качества, които В превъзходните резултати, които бяха постигнати, може да се убедите и сами от снимките.

За първична консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник – 02 439 3131.

Етикети: , , , ,