Д-р Валянова и д-р Ванеска впечатляват аудиторията на Teoxane конференция

Експертен курс с тема „Комбинирани антиейджинг терапии с 4D планиране“, организиран от официалните вносители на Teoxane за България се проведе през уикенда в София.

Пред десетки естетични дерматолози тренерите на марката и лекари от Хил клиник д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска изнесоха теоретични лекции.

 

Те споделиха с колегите си успешни подходи за оценка на лицето, създаване на план за корекция, избор на подходящи продукти, последователност и бюджет. Акцентираха върху цялостния подход, който се налага като стандарт в естетиката вместо погрешното непоследователно и инцидентно поставяне на единични филъри.

 

Като официални тренери на марката д-р Валянова и д-р Ванеска представиха продуктите и начинът им на използване. Те на живо демонстрираха тотална корекция на лице на две пациентки на средна възраст и в напреднала възраст.

Пациентката, с която работи д-р Валянова премина през фракселизирани субаблативни процедури за подобряване качеството на кожата, четириизмерен анализ на лицето, набелязване на необходимите промени, създаване на дългосрочна програма, определяне на зоните и продуктите. След това пред очите на присъстващите лекари тя постави десет различни филъра, за да постигне удивителна корекция с естествени резултати, без да има подуване или да си личи намесата.

Д-р Ванеска сподели базовите анатомични правила за безопасност на процедурите, очерта подлежащите кръвоносни съдове, които трябва да се избягват, съобразно тях – уточни достъпа. Пациентката й премина през радиочестоти процедури за подготовка на долната 1/3 от лицето.След това д-р Ванеска обясни мотивите си за избор на продукти, реда на поставяне и зоните на работа. Постави на живо както статични, така и динамични филъри и постигна фантастични резултати при пълна липсата на травматичност благодарение на прецизната техника и ползването на канюли.

 

Демонстрацията показа, че когато лекаря има визия за това, което иска да постигне и притежава необходимите опит и владеене на техниката може да се очакват отлични резултати. Продуктите на Teoxane притежават качества, които В превъзходните резултати, които постигнаха нашите естетични дерматолози може да се убедите и сами от снимките.

 

 
За безплатна първична консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник – 02 439 3131.

Етикети: , , , ,