Д-р Валянова взе участие в Dissection & Injection course на CFA

Петият курс по клинична анатомия на лице, организиран от престижния CFA Institute (Clinical Facial Anatomy) на EuroMediCom се проведе в Амстердам в началото на декември 2016 г. с участието на дерматолога от Хил клиник д-р Елеонора Валянова.

IMG_2821

Д-р Елеонора Валянова с научния директор на събитието д-р Али Пираеш, ирландският пластичен хирург д-р Колин Морисън, италианецът д-р Дарио Бертоси преди началото на курса за практически демострации на нехирургични естетични процедури.

 

Поставянето на филъри е сложна дейност, за съжаление в България извършвана от лекари с различно ниво на компетентност и специалност. Щастливи сме да кажем, че специалистите в Хил клиник имат съответното образование, многогодишен опит и непрекъснато усъвършенстват уменията и знанията си чрез практикуми на най-влиятелните в естетиката организации, какъвто е CFA институтът.

Работата с дермални филъри изисква съвършено познаване на анатомията, овладяване на основните и напредналите техники и безпогрешен избор на продукти. Малко са естетичните дерматолози в страната, които са достигнали и поддържат най-висока експертиза подобно д-р Валянова. Това е и основната причина Хил клиник да бъде предпочитано място за естетични нехирургични корекции и като ниво на безопасност, и като отличен ефект от извършените процедури.

За консултация и терапия запазете предварително час на 02/439 3131.

д-р Валянова курс

Етикети: , , ,