Medik8 в Хил клиник

Нашите козметични терапии са перфектното съчетание от качествени продукти и уменията на медицинските ни козметици, които имат огромен опит и знания за работа с всякакви кожни състояния.

 

 

Едни от най-предпочитаните марки, които използваме в практиката си са прекрасните формули на Medik8, разработени както за професионална, така и за домашна грижа. Тяхната вдъхновяваща мисия „Красива кожа за всеки за цял живот“ хармонира с нашето разбиране за красотата, която се основава на здраве и тонус.

Clarity Peptides

Clarity Peptides е перфектният пептиден комплекс за подобряване на тонуса и възстановяване блясъка на кожата. Съдържа три мощни активни съставки: 10% ниацинамид, който успокоява зачервяванията и се бори с несъвършенствата, Crystalide peptide, който възвръща тонуса и блясъка на кожата и цинк PCA, който регулира производството на себум и балансира кожните бактерии, за да се справи с несъвършенствата. Новото поколение пептид, наречен Crystalide peptide, дава на кожата “порцеланов” вид. Той стимулира естествения протеин α-crystallin , който контролира натрупването на мъртви клетки на повърхността, което е причината за сивкав и уморен тен. Този пептид има лек полиращ ефект, като омекотява и изглажда кожата. Блясъкът на кожата се възстановява и чрез стимулацията производството на колаген, както и добра хидратация, благодарение на хиалуроновата киселина.

Activated Charcoal Mask

Тази великолепна пластифицираща маска, обогатена с въглен от бамбук, почиства в дълбочина, премахва черните точки, стяга порите и практически те стават невидими. Активирана с вода, почистващата пудра се превръща в приятен хидратиращ гел, който оставя кожата ви еластична, чиста и тонизирана. Формулата включва хиалуронова киселина и дълбоко почистващ екстракт от моринга, които гарантират оптималната хидратация и защита, за да бъде кожата ви мека, здрава с избистрен и равномерен тен. В продуктът се съдържа комплекс от морски водорасли, който позволява на маската да пластифицира до консистенция подобна на мека гума, което от своя страна улеснява нейното отстраняване. Главният герой- активният въглен, представлява пореста структура с милиони малки цепнатини, с помощта на които се абсорбират замърсяванията от кожата, оставяйки я чиста, сияйна, изгладена и кадифено мека. За разлика от други маски с подобно действие, които изсушават прекомерно кожата, Activated Charcoal Refining Mask има висока концентрация на хиалуронова киселина, която оставя кожата хидратирана и сочна. Екстрактът от моринга е отговорен за антиоксидантната защита, като предотвратява абсорбирането и отлагането върху кожата на замърсявания причинени от околната среда и предпазва от вредното действие на свободните радикали.

Ако вече сме запалили любопитството ви и искате да пробвате някоя от терапиите, не се колебайте да се свържете с нас на 02 439 3131, за да предложим подходящ ден и час за вашата първа Medik8 процедура!

Етикети: , ,