Нова ера в козметиката: AQ Skin Solutions с растежен фактор

Иновативен и ефективен подход, който комбинира растежни фактори, анти-възпалителни цитокини (ускоравят клетъчния растеж) и интерлевкини (имуномодулиращи агенти) чрез патентована GF технология. Изключително действие на продуктите по отношение спиране и връщане назад на стареенето, заличаване на белези и мощна стимулация на естествените възстановителни сили на организма е доказано по научен път.

GF технологията както никога досега помага за бързо възстановяване на кожата след хирургически разрези, изгаряния (дори от III степен), при слънчеви петна, сериозни рани и при нужда от подмладяване.

Серумът представлява отлична среда, която поддържа фибробластни клетъчни линии. Полезните пептиди са специално селектирани, за да обновят колагеновия запас, да подобрят повърхността на кожата и нейната хидратация.

Продуктите от линията Active Serum за цялото лице, Eye Serum за околоочната зона и супер мощният Recovery Serum с най-висока концентрация на GF са създадени с чисти формули. В комбинация с апаратни терапии резултатите от прилагането им са фантастични!

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият лекар ще препоръча продукт, подходящ за вас. За повече информация не се колебайте да ни потърсите: 02 439 3131

Етикети: , , ,