От какво се страхуват бръчките?

 

Можем да остаряваме бавно и красиво, можем да поддържаме кожата си в оптималното за възрастта състояние и да изглеждаме естествено и прелестно, стига да се обърнем към опитен и талантлив дерматолог. В същото време поддържането на красотата не е жертвоприношение, не е задължително да е свързана с болка и дискомфорт. Именно в желанието си да постигнем единство между високоефективни и също така безболезнени и приятни процедури все по-често прибягваме до употребата на т.нар. динамични филъри, инжектирани чрез специален гаджет (Teosyal Pen).

В България естетичните дерматолози на Хил клиник са първите и засега единствените, които имат на разположение уникалната „писалка“, създадена от швейцарската бюти компания. Постепенното, контролирано впръскване на продукта чрез устройството прави поставянето на филъра много прецизно, напълно безболезнено и дава възможност за микрокорекции, направени с компютърна точност.

Filler-Pen-single

„Писалката“ покори най-големите световни дерматологични клиники и отзивите на хиляди доволни пациентки за нея са:

 

„Уау, харесвам се повече, изглеждам значително по-красива, но промяната е елегантна и ненатрапчива! И нещо наистина невероятно – с тази „писалка“ по време на поставяне на филъра изобщо не ме болеше!“

Нашата практика също показва, че комбинацията на най-новите филъри, съдържащи хиалуронова киселина със запазена еластичност и „писалката“ дава неизменно удовлетворяващи за пациента резултати.

„Не харесвам бръчките около очите, врязаните назолабиални черти и линиите на челото, които ми създават уморен, състарен вид.“ чуваме често в клиниката и знаем, че можем да постигнем деликатно, но значително подобрение с поставяне на RHA филъри.

динамични филъри

Най-новите разработки на филърите възстановяват, опъват и повдигат отпуснатите и загубили обем части на лицето по много фин, приятен начин. Ползваме продукти, които са създадени за динамичните зони, които често се съкращават като чело, устни, около очите. Тези иновативни продукти успяват да запълнят бръчките, да създадат тонус в кожата и дори при движение на зоната, да изглеждат естествени.

Харесваме постигнатите резултати, защото си даваме сметка за цялостната визия на лицето и поставяме филърите точно там, където са необходими за перфектната 3D корекция. Нашите дерматолози д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова са предпочетени от Teoxane за референтни специалисти на територията на България, което е чест и високо признание за техния професионализъм и умения.

Можете да видите начини за контакт с нашите естетични специалисти в страницата ни за контакти, или да запазите час за първична консултация още сега –  (02) 439 31 31

 

 

Етикети: ,