ПЛАН 365

Философията на нашите естетични лекари е за концептуален, цялостен подход към поддържането на младостта, хармонията и красотата в едно лице. Въз основа на дългогодишния си опит, знания, умения и талант те извършват правилен анализ на седемте слоя на лицето и конструират индивидуална програма.

 

 

 

КАК ЗАПОЧВА ВСИЧКО?

Запазвате предварително по телефона, в удобен ден и час, Premium консултация, по време на която топ естетичен лекар от Хил клиник прави интегриран персонален анализ на лицето или тялото. На базата на данните, получени от анализа, се създава за дългосрочна стратегия за неинвазивни корекции – легендарният ПЛАН 365!

КАК СЕ РАЗВИВА ПЛАН365?

Следвайки този уникален и персонифициран ПЛАН365, пациентът знае какво му предстои като процедури, как са разпределени във времето, каква е стойността ми, какви са очакваните резултати. Работи се в няколко направления – превенция на стареенето, хармонизиране на чертите, подобряване на кожата, антиейдж процедури. Естетичните ни дерматолози ползват само неинвазивни терапии за елегантни, бързи и сигурни корекции. Те владеят разнообразни техники като апаратно лазерно или радиочестотно подмладяване, скин бустери, инжекционна липолиза, мезотерапия, дермални филъри, бо токс, плазмотерапия, мезо и лифтинг конци. Може да бъдете спокойни, че за вас се грижат естетични дерматолози на световно ниво, които ползват само първокласни продукти и апаратура от най-ново поколение с най-висока степен на безопасност и ефективност .

ПЛАН365 e еднакво подходящ, както за дамите, така и за господата, които държат на естествен, но безупречен външен вид. Цената на личната консултация и изготвянето на програмата е 180 лв.

 

За повече информация относно ПЛАН365, както  и възможности за запазване на час за консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник, свържете се лесно с нас на тел. 02 439 3131

 

 

Етикети: , ,