Стягане на кожата след отслабване

Рязката загуба на свръхтегло е мечта на много хора, но винаги опасението дали кожата няма да е прекалена отпусната, стои на дневен ред. Стягането на кожата с помощта на Profhilo Body – тримилилитров разтвор, който укрепва еластичността, е предпочитан метод от мнозина. Продуктът е създаден специално за кожа, загубила своя тонус и структура. Прилага се успешно в зона корем, вътрешната част на ръцете, вътрешната част на бедрата. Съдържанието на ниско и високомолекулна хиалуронова киселина е с доказано въздействие върху процесите на стареене и отпускане на кожата. Получавате 48 mg HA с високо молекулно тегло и 48 mg HA с ниско молекулно тегло, общо 96 mg – една от най-високите концентрации на хиалуронан на пазара в 3 мл продукт!

Резултатите са:

  • многостепенно тъканно ремоделиране
  • подобряване на отпуснатостта на кожата
  • заличаване на бръчките около коленете
  • хидратация и boost на колагена

При скоростно отслабване излишната кожа може да увисне значително и тялото да придобие неестетичен външен вид. Колкото по-голяма е загубата на тегло, толкова по-ясно видим е нежелания ефект от отпуснатата кожа. Подобни могат да бъдат и резултатите след бременност, особено многоплодна, когато кожата на корема се преразтяга. Алтернатива на хирургичното лечение са неинвазивните процедури, които в Хил клиник прилагаме от години. Комбинацията на лифтинг конци за тяло и мезотерапия дава много добри резултати, а възстановяването е в пъти по-бързо.

Обадете се и запишете час за консултация, а нашите естетични дерматолози ще отделят цялото необходимо време и внимание, за да създадат план за вашето тяло. 02 439 3131

Етикети: , ,