Технология eMatrix срещу акне и белези в Хил клиник

Апаратът еMatrix е най-новият шедьовър на SyneronmedicalLtd. за фракционно подмладяване на кожата. Накрайникът му е първият в света, който използва технологията на фракционирана радиочестота (сублативно подмладяване).

Хил клиник е първата клиника в България, която започва да работи с тази апаратура.

eMatrix_3

Какво означава фракционно подмладяване?

Радиочестотната фракционна енергия въздейства върху епидермиса и дермата през матрица от микроелектродни биполярни елементи. Резултатът е термична аблация (премахване на горния микро-слой състарена и увредена кожа) и коагулация на равно разграничени кожни участъци с микроспопични размери.

Кожата, която заобикаля обработвания участък служи за „резервоар“ на клетки, и по този начин ускорява зарастването на кожата, стимулира обновяването й, и засилва лечебния ефект.

Резултатите от този метод са много по-трайни, ефективни и безопасни от аблативната апаратура.

Eric Eggly-Owner/Photographer

Апликаторът Matrix RF е разработен така, че да подава топлинна енергия към кожата диференцирано, през множество микроскопични електродни иглички. Апаратът анализира степента на аблацията, коагулацията и нагряването на кожата, като едновременно с това оценява и ефективността и безопасността на самата процедура.

Апаратурата eMatrix е абсолютно безопасна и ефективна за подмладяване на старееща кожа. Потенциалът й за премахване на белези от акне шарка или операции е доказан в практиката!

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас на 02 439 3131.