Технологията NAMICA – четвърта генерация конци Aptos

Революционна технология в новите конци Aptos беше представена през октомври 2023 от д-р Джордж Суламанидзе. Хиалуроновата киселина, обгърната от Полимлечната киселина (PLA), вече е в субнано, нано и в макро капсулация, което гарантира непосредствен и дългосрочен ефект. Името им е инспирирано от росата и символизира чистота, влажност и красота.

Макро молекулите хиалуронова киселина действат първите 14 дни след въвеждането на конците, като намаляват възпалителната реакция и спомагат за гладкото интегриране на конеца в тъканите. Нано частиците действат първите 1-3 месеца и спомагат за неоколагенезата, т.е. осигуряват повече еластичност на кожата. Проучванията показват ръст на еластин, колаген тип I и тип III. Субнано молекулите започват да действат 3 месеца след процедурата за безпрецедентно дългосрочен ефект. Четвърто поколение конци Aptos имат на повърхността си структурата на клетъчен матрикс, което подобрява фиксацията им.

Иновативните конци ще редуцират фиброзата при въвеждането си, подобрявайки състоянието на дермата. В момента имаме три линии на поведение на конците: лифтинг на зоната, армиране на меките тъкани и кожата, а вече и биостимулация! Добрата хидратация и повишената микроциркулация на третираната зона създават условия за силен anti-age ефект, който пациентите най-вече търсят.

За консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник: 02 439 3131

Етикети: , ,