Методът Aptos – универсален неоперативен лифтинг

Като следващо ниво на Центъра ни за мезоконци и лифтинг конци започнахме работа със световноизвестния бранд Aptos. Линията конци под марката Aptos са дело на създателя на концепцията за биорезорбируеми конци в естетиката д-р Марлен Суламанидзе.

Какво представляват конците Аптос?

Създадени за широк кръг корекции на възрастовите изменения в областта на лицето, шията и тялото конците Aptos са с различна структура, дебелина, въвеждащи игли или канюли. Те се ползват за:

  • изглаждане на бръчките
  • стягане на лицевия овал
  • повдигане на веждите
  • подчертаване на долната челюст
  • подобряване проекцията на брадичката

Имат ефект за постигане и на други ключови за по-младото изражение промени. След поставянето им се радвате на удължен, над 2-годишен период на разграждане.

Спрямо желаните резултати, възрастта на пациента и начинът на остаряване се прилагат различни видове конци и се ползват разнообразни схеми на поставяне.

Aptos Visage има отлични резултати за оформяне средната част на лицето и подобряване геометрията на лицевия овал

Aptos Visage има отлични резултати за оформяне средната част на лицето и подобряване геометрията на лицевия овал

Сред близо 20те различни биорезорбируеми конци на линията Аптос естeтичният дерматолог подбира най-подходящите за съответното лице продукти.

Aptos Light Lift има две разновидности - разградими и неразградими конци

Aptos Light Lift има две разновидности – разградими и неразградими конци

Минималната травматичност на метода задоволява изискванията на пациенти, които желаят лифтинг, но не искат да се подлагат на оперативна намеса. Конците се въвеждат в дълбочина едва 3-5 мм, което гарантира незасягане на нервни окончания или големи кръвоносни съдове. Процедурата отнема значително по-малко време от хирургията, а възстановяването е с драстично съкратени срокове.

Aptos Linea естетичните дерматолози на Хил клиник въвеждат с канюла, което значително намалява дискомфорта за пациента

Aptos Linea естетичните дерматолози на Хил клиник въвеждат с канюла, което значително намалява дискомфорта за пациента

Подобряването на външния вид се вижда непосредствено след приключване на процедурата, а желаното подобрение се усилва във времето, докато конците се резорбират в кожата. Постига се ефект на вътрешно „армиране“, укрепване, повишаване на еластичността и подобряване на тургура на кожата. Изражението се смекчава, общото впечатление е на свежест и младост.

Веднага след терапията пациентите могат да се върнат към обичайните си ежедневни дейности. Ограничават се за кратко масажите, интензивния спорт и сауна/парна баня. Конците могат да се съчетават и с други естетични методи като плазмотерапия, мезотерапия, дермални временни филъри и други естетични процедури.

Aptos Nano са ултратънки конци за най-деликатните зони

Aptos Nano са ултратънки конци за най-деликатните зони

За първична консултация с естетичен дерматолог преди поставяне на конците Аптос запазете предварително час на 02 439 3131.

Прегледът ще бъде обстоен и ще може да получите детайлна информация от лекаря за необходимата намеса и прогнозируемия ефект.

 

 

 

Етикети: , ,