Д-р Валянова – Международен тренер на Aptos

За първи път в България две наши естетични лекарки получиха най-високата оценка от страна на Aptos – прочутият метод за неоперативен лифтинг с конци. На 5 април 2019 д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска на специална церемония бяха признати за международни тренери на марката.

През 90те гениален грузински лекар д-р Суламанидзе разработва Anti+Ptosis формула за връщане на младостта. Методът представлява подкожно въвеждане на много тънки и резорбируеми конци, които изглаждат бръчките, възвращат отпуснатите овали и повдигат зоните на лицето и тялото, които се нуждаят от лифтинг. И всичко това без методите на пластичната хирургия ,без скалпел, без разрези. Само с няколко микроскопични убождания Aptos противостои на стареенето.

Отскоро марката лансира и нова линия продукти – конци от L-млечна киселина и поликапролактон с добавена хиалуронова киселина, което освен дългосрочен и деликатен лифтинг осигуряват по-бързо възстановяване и дълбока хидратация.

Д-р Валянова, въпреки дългогодишния си опит в неоперативния лифтинг, премина няколкостепенно обучение и след това изпити, за да докаже своите умения и знания. По време на тазгодишния Световен конгрес по антиейджинг AMWC, който се провежда в Монако под егидата на негово величество Алберт ІІ, принц на Монако тя получи официално сертификата си и се присъедини към отбраните експерти на Aptos.

 

Етикети: