Естетичният дерматолог д-р Валянова в Пловдив

Ако мислите за разкрасителни и коригиращи процедури преди празниците, то е добре да знаете, че на 17 декември 2020 д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог в Хил клиник, ще посети Пловдив ексклузивно за консултации и терапии с лифтинг конци.

Д-р Валянова е сертифициран международен тренер в тредлифтинга (неоперативни корекции с резорбируеми конци) на световноизвестната марка Aptos.

Лифтингът с конци е изключителен метод в естетичната медицина за стягане и повдигане на отпуснатата кожа чрез въвеждане на стерилни резорбируеми нишки. Процедурата е комфортна, приема се добре от кожата и не предизвиква нежелани странични реакции. Поставени по определен начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и коригиране на бръчките. Лифтинг ефектът се вижда моментално след процедурата, но пълната абсорбция на конците настъпва след до 2 години, като през цялото това време третираната зона се подобрява и подмладява.

Запазете предварително час на тел. 032/627839 или на рецепцията на клиника Medistate на адрес бул. „6ти септември“, 60

Медицинският център Medistate е познат като специализирано здравно заведение за трансплантация на коса и терапия за кожа и коса със стволови клетки по метода на микроприсадките.

Етикети: , ,