Конци Aptos с добавена хиалуронова киселина

Какво можем да очакваме от конците за лифтинг Aptos? Те по много фин, но сигурен начин репозиционират отпуснатите тъкани и успешно противостоят на гравитацията и стареенето. Днес обаче към първоначалните им характеристики е добавена още една – хиалуронова киселина!

С възрастта лицевия овал нарушава своята форма и повечето дами имат нужда от лека корекция

Така освен пълна биосъвместимост и антиоксидантна защита, при разграждането си в кожата, хиалуроновите конци ще хидратират дълбоко и продължително, ще стимулират мощно производството на собствен колаген и еластин и видимо ще подмладяват.

Научно доказано е, че в сравнение с обичайните конци за лифтинг, които съдържат само PLACL, новите нишки осигуряват увеличаване на производството на колаген тип I с 50% още  през първите две седмици след процедурата и нарастване на количеството колаген тип III с повече от 20%.

Новина в естетичния фейслифтинг

За първи път в България иновативните продукти са на разположение на естетичните дерматолози на в нашата клиника. Поставянето им изисква специфични умения, които засега само те притежават след като преминаха няколко нива на обучение и са официално сертифицирани от Aptos.

За консултация и процедура за фейслифтинг с единствените в света хиалуронови конци в Хил клиник може да запазите час на 02 439 3131.

Етикети: , , ,