Колагеностимулиращ филър Radiesse

radiesse радиес колагеностимулиращ филър

За цялостна корекция и моделиране на лицето филърът Радиес дава отлични резултати. С негова помощ могат да се заличат бръчки и да се уплътни кожата. Действието му е удължено – над година. Съставът е от биоразградими и биосъвместими микросфери калциев хидроксиапатит (CaHA), които активират клетките на съединителната тъкан да изгражда млади колагенови влакна. Веществото е добре познато, отдавна се ползва в естетиката, не мигрира, не създава възпалителна реакция в организма. Другият компонент е гелоподобна субстанция, която създава необходимия обем. Филърът се отличава с висок вискозитет и се разпределя правилно в тъканите.

В началото на консултацията наш естетичен дерматолог определя зоните, които се нуждаят от промяна. Постига се корекция на челото, скулите, линията на челюстта, околочния контур, назолабиалната зона, дори ръцете. Често не е достатъчно да се запълнят няколко бръчки. Нужно е да се подходи комплесно и да се подмлади цялото лице, да се постигнат хармония, баланс и позитивно излъчване.

Тайната на красотата се крие във формата на лицето, която изглежда като латинската буква V. С течение на годините този „триъгълник на младостта“ се загубва, дори се обръща обратно. В резултат на тази метаморфоза видът е състарен, отпуснат, с неравности, без добре изразен лицев контур, След процедура с Радиес кожата е възстановена, укрепнала, с по-младежки вид, бръчките са загладени.

Продуктът е последно поколение временни филъри, които при разграждането си активират образуването на собствен за кожата колаген. Процесът, който Radiesse активира наричаме неоколагенеза, т.е. успяваме да мобилизираме синтезът на протеина колаген, отговорен за младия и еластичен вид на кожата.

 

За първична естетична консултациs позвънете на 02 439 3131.

 

Етикети: , ,