Контурна пластика на лице

konturna plastika face Хил клиник

Контурната пластика е деликатен подход за корекция на свързаните с възрастта промени. Тя ползва интрадермалното инжектиране на различни по състав продукти (най-често хиалуронови филъри), които да възвърнат изгубени обеми, да попълнят бръчки и да създадат положително, младежко излъчване на лицето. Много мъже и жени прибягват до този естетичен метод след 40-тата си година, а и по-късно.

Изборът на дермален филър успешно коригира лицевия овал, контура и релефа на устните, назолабиалните и марионетни бръчки, понякога се използва в слъзната долина и скулите, зоната между веждите.Естетичните лекари в Хил клиник често използват канюла за въвеждането на продукта, за да спестят множеството убождания и за да получат по-елегантен, равномерен резултат.

Качествено извършената контурна пластика има натурален, хармоничен ефект, който се запазва между 6 и 18 месеца в зависимост от избраните продукти. Самата процедура е обезболена и трае кратко. Не оставя никакви белези по кожата, а при изпълнение от страна на обучен и опитен специалист техниката е безопасна, достъпна и предпочитана от все повече хора.

 

За първична консултация с естетичен дерматолог позвънете на 02 439 3131.

 

 

Етикети: , ,