Конците Aptos – лифтинг без скалпел

От 2018 специалистите в Хил клиник, които са и официални международни обучители на марката, прилагат Aptos конци за лифтинг като част от цяла гама антиейджинг терапии. Ние сме центърът с най-голям опит и най-много извършени подобни процедури в страната, а д-р Валянова и д-р Ванеска майсторски комбинират различните видове конци и методи на въвеждане за възможно най-добра и естествена корекция.

Подмладяване и повдигане с безопасния и ефективен метод Aptos

Съвременната  естетична медицина има за цел запазването и възстановяването на красотата и привлекателността, загубени през годините. За постигането й има различни методи като един от най-желаните в последните години са лифтинг конците. 

Отпуснатата, вяла кожа, фините и по-дълбоки бръчки, нарушаването овала на лицето, „захлупените“ вежди, деформирания корем, увисналото седалище са видимите признаци на стареенето.  APTOS предлага модерно и безопасно решение на тези проблеми с помощта на уникалните си методи. Прилагат се успешно на зони:

 • лице: вежди, чело, средна и долна част
 • шия
 • корем,
 • вътрешна част на бедра
 • колене
 • седалище
 • вътрешна част на ръце

Технологията на моделиране на лицето и тялото чрез резорбируеми конци позволява да се върне привлекателен външен вид, да се коригират недостатъците и всичко това да се постигне:

 • нетравматично
 • бързо
 • с гарантиран резултат
 • без разрези и без белези
 • без нужда от продължително възстановяване

Същината на лифтинга с конци

В Хил клиник се ползват както резорбируеми конци от L-млечна киселина и поликапролактон, така и такива с добавена хиалуронова киселина. Специфичното при този вид процедура е, че видът и технологията на въвеждане на конци се определя от лекаря спрямо характеристиките на пациента и желаните резултати. В ръцете на дерматолога е да избере точните продукти и схема на поставяне така, че терапията да има максимален ефект. Обикновено по време на предварителната консултация, в зависимост от възрастта на пациента и зоната, която ще се третира, се набелязват необходимите лифтинг конци и входните им точки.

След въвеждането им повдигането е очевидно, но мимиката и чертите на лицето се запазват напълно. Допълнително предимство е съдържанието на полимлечна киселина, която попаднала в кожата активира производството на собствен колаген и стимулира метаболитните процеси. По този начин се осъществява подмладяване и на клетъчно ниво: едновременно с лифтинга и релефът на кожата се изравнява, подобряват се цвета и тона. Някои проучвания показват, че се намалява големината на порите, Също така, уникална черта е, че подмладяващият ефект се разгръща с времето. Това се дължи на факта, че полимлечната киселина в нишките се синтезира в кожата през целия период до пълната им абсорбция.

Преимущества на метода

Моделирането и армирането с резорбируеми конци се счита за минимално инвазивна процедура, но резултатите може да бъдат сравнени с пластична хирургия. Конците осигуряват:

 • незабавен лифтинг
 • запазване на ефекта средно до 2-3 години
 • по-кратък и лек рехабилитационен период
 • безопасност и биосъвместимост

Технонологията постоянно се развива. От 1996 година насам са разработени и внедрени в практиката повече от 30 вида Aptos конци и 50 различни метода на поставянето им.

Армирането и контурирането на лице и тяло с тредлифтинг е комплексна процедура, при която може да се ползва комбинация от различни продукти и индивидуален подход към всеки отделен случай. Изберете умно своя естетичен лекар, когато решите да се подложите на процедурата, за да се насладите на максималния резултат.

Център за мезоконци и конци за лифтинг на Хил клиник

Естетичните дерматолози на Хил клиник д-р Ванеска и д-р Валянова са безспорно най-добрите в тредлифтинга в страната ни. Те от години работят с различни видове и марки конци, достигайки високо ниво на професионализъм. Работата им беше забелязана и отличена от централата на Aptos. Те са първите български естетични лекари, обявени за международни тренери на марката – позиция, постигната след множество обучения и многостепенни изпити.

За първична консултация в Хил клиник позвънете на 02 439 3131.

Етикети: , , , , ,