Лазер за устни

С напредването на възрастта устните губят своята сочност и цвят, очертанията им се размиват и повърхността се усеща като по-суха и нееластична. В Хил клиник прилагаме нов неинжекционен метод за постигане на по-плътни, свежи, гладки и червени устни. Използваме специален неаблативен лазер и безотказен протокол, разгърнат в 4 сесии (по една месечно). Процедурата „лазер за устни“ е безопасна и не причинява болка, въпреки деликатността на зоната. Знаете ли, че за разлика от кожата на лицето, кожата, която покрива устните е много по-тънка и нежна?

Бърза и безболезнена лазерна процедура коригира и придава по-младежки вид и форма на устните. След серията от четири терапии се наблюдава увеличаване на интензитета на цвета, по-добра дефиниция и повече обем. Ефектът на волюмизация и възвръщане цвета е моментален и се натрупва с всяка следваща извършена процедура. Разбира се, хиалуроновите филъри ще ви дадат повече обем и оформяне, ако това е ефектът, който търсите. В същото време лазерът за устни има своите големи почитатели особено сред дамите, които още не се решават за инжекционна процедура. Лазерът значително променя в положителна посока очертанията, цвета и плътността на техните устни, макар това да отнема повече време. Като добавка към тези желани резултати често има значително подобряване на фините линии около устата.

Самата лазерна терапия е всесезонна, комфортна, не отнема много време и няма възстановителен период. Особено подходяща е за хора, които се страхуват от игли и канюли и не желаят да си поставят филър, но мечтаят за по-красиви и изразителни устни. Постигнатата промяна се запазва повече от година.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЛАЗЕРА ЗА УСТНИ?

  • общо подмладяване на периоралната зона
  • постигане на по-изразен контур и дефиниция
  • изсветляване и възвръщане на розовината на устните
  • лек, естествен, хармоничен обем
  • гладкост и кашмирена мекота на кожата

Процедурата е противопоказна при перманентен грим на устните, активна вирусна инфекция и при свръхчувствителност към светлина. Може да активира проявление на херпес симплекс, което се профилактира предварително преди процедурата.

Препоръчително е да се направят 4 последователни процедури с 3-седмичен интервал между всяка.

Попитайте за своята подмладяваща устните лазерна процедура на 02 439 3131.

 

Етикети: , ,