„Машината на времето“ ClearLift

Clear Lift излъчва контролирани количества лазерна енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве на кожата, което прави процедурата всесезонна. Д-р Валянова демонстрира как терапията стимулира образуването на нов колаген и еластин, подобрявайки незабавно вида и тена на кожата. Благодарение на неаблативния режим с лазера се третират и най-чувствителните зони – шия, деколте, около устните, дори горен и долен клепач. Разберете повече за тази революционна лазерна платформа, създадена за нетравматично подобряване качеството и тена на кожата.

Вижте първата част на интервюто:

Резултатите са стягане на кожата и разширените пори, изглаждане на фините линии и бръчки, значително подобряване на състоянието при розацея, редуциране на разширените капиляри, премахване на хиперпигментациите, изсветляване на тъмни кръгове под очите, намаляване на дребните несъвършенства и фина регулация на мастната секреция.

Ето и как протича самата процедура:

За безплатна първична консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник или Хил клиник Дерма център запазете предварително час: 02/439 3131

Етикети: , ,