Лазерен 4D лифтинг

Clear Lift повлиява признаците на фотостареенето, фини бръчки, отпуснати участъци, петънца, оставяйки епидермисът непокътнат. Наричат го процедура „в обедната почивка“ и е предпочитан както от дами, така и от господа заради своята нетравматичност!

клиър лифт

Новият лазерен 4D лифтинг създава изключително бързо подмладяващ ефект като прави кожата по-бистра като тен, по-стегната като усещане и заличава бръчиците, създавайки нови колагенови влакна. Ефектът е видим още след първата процедура, несъвършествата по кожата са отстранени без дискомфорт и нужда от възстановителен период. Усещането по време на терапията е интензивно, но не се нуждае от обезболяване.

  • Съвършено, комплексно антиейдж решение
  • Подходящо за всички типове кожа и всеки пол
  • Бързи, естествени лифтинг резултати
  • Премахва пигментациите, фините и дълбоки бръчки
  • Одобрено от FDA, клинично изпитано и безопасно

Какво да очакваме след процедурата?

На първо място тенът категорично ще се изравни, тъй като механичният ефект въздейства под формата на вибрации върху лезиите. Лазерната енергия на Clear Lift буквално разпръсква пигментните клетки, които се оттеглят чрез лимфния поток, а лицето ще изглежда като след полагане на фон дьо тен.

На следващ етап линиите, оставени от емоциите на лицето, под формата на бръчки ще се омекотят. Отпуснатата кожа ще се лифтира и уплътни. Зоната ще засияе по-млада, свежа и обновена.

На допир ще се усеща повече еластичност и здравина, присъщи на по-ранната възраст. Лицето и шията ще бъдат цялостно ремоделирани и подмладени!

Изумителният като резултати 4D лазерен лифтинг е подходящ за:

  • Лице, включително деликатната околоочна зона, устни
  • Шия, цялостен лицев контур
  • Деколте

clear lift site

Как въздейства върху кожата?

Процедурата потенцира, „събужда“ кожа и й напомня да ускори колагенезата. Кожата се подмладява отвътре и в рамките на 1 година започва сама усилено да образува колаген, както в младостта. След терапията повърхността на кожата е абсолютно пощадена, не се изисква никакъв възстановителен период. Лицевият овал е повдигнат, следите на времето са заличени, хиперпигментациите са изсветлени и тенът е значително по-еднороден.

Възвръщането на блясъка и тургура на кожата след тетирането са наистина впечатляващи. Процедурата е еднакво подходяща както да дами, така и за господа. Доказателство за силата на въздействието на лазера е фактът, че с него успешно се повлияват белези и дори стрии – дефект, който се получава буквално при разтягане и разкъсване на влакната в кожата.

 

Вижте начини да се свържете с нас за допълнителна информация и записване на час за първична консултация с нашите специалисти. Можете да се обадите и директно на тел. 02 / 439 31 31.