Нехирургична корекция на нос

След уголемяване на гърдите, втората най-желана корекция е тази на носа. Различни проучвания доказват, че над 50% от хората не харесват големината или формата на своя нос. Значителна част от тях са склонни да го променят, но се страхуват от операция. Това е валидно и за мъжете, и за жените.

 

Оперативната корекция на носа е сериозна намеса и независимо дали се извършва отворена или затворена ринопластика изисква време за възстановяване и неудобства, свързани със следоперативния период. В Хил клиник извършваме много успешно ринопластика, а също и риносептопластика, която има две функции: да възстанови нормалното дишане с помощта на хирургия на околоносните кухини, базата на черепа и носната преграда.

Операцията, обаче може да бъде избегната от желаещите да променят несъвършенствата в носа си чрез нехирургична корекция с мезоконци или с поставяне на филър.

Корекцията на нос с мезоконци е иновативна и съвършено различна като подход процедура.

Конците са предпочитан метод, защото позволяват да се прикрие асиметрия на носа и деликатно да се издърпа нагоре върха му. С това визуално се скъсява носа и се придава по-приятна форма, изглаждат се гърбица или неравност, които са съществували преди.

Изправяне на носа с конци, работа на д-р Елеонора Валянова

Изправяне на носа с конци, работа на д-р Елеонора Валянова

Конците се въвеждат след поставяне на локална упойка, която елиминира болката и самата процедура отнема буквално минути. Веднага след корекцията може да се върнете към обичайното си ежевневние, което е изключително голямо предимство. Единственото ограничение е, че няма да можете да носите очила за известен период от време.

Друго съществено е, че промяната не е перманентна и няма да остане завинаги на лицето. След време може отново да се подложите на процедурата или пък да решите, че не желаете повече да променяте носа си.

Постига се фина разлика, която касае както моделирането на върха на носа, така и изправянето на нежелани неравности. Пациентите виждат веднага ефект, който се запазва в продължение на 2 години.

„Винаги съм мразила профила си. Носът ми беше голям комплекс. Цял живот се притеснявах от него. Сега след процедурата от гърбав нос се сдобих с чипо носле и не мога да се нарадвам!“  споделя наша пациентка

 

Цената на мезоконците за нос е по-ниска в сравнение с оперативната ринопластика. Консултацията преди корекция с конци е наложителна. Може да запазите час предварително по телефона: 02 439 3131

Повдигане на върха на носа с мезоконци и изправяне на лека гърбица, изпълнил д-р Лидия Ванеска

Деликатна корекция на нос с мезоконци, извършил д-р Лидия Ванеска

Неоперативна, умерена корекция на нос с мезоконци, извършил д-р Лидия Ванеска

Етикети: , ,