Ползите от дивата сьомга

Ако животът ни беше филм вероятно непрекъснато щяхме да превъртаме лената лекичко назад и назад. Но за съжаление, или пък за късмет, не е. Затова единственото ни спасение е естетичната медицина и нейните най-нови антиейдж методи. Такива безспорно са биоревитализантите с полинуклеотиди – продукти с тройно действие. Отскоро в България се предлага Nucleofill, който има не синтетично създадени, а извлечени от дивата сьомга полинуклеотиди. Веднага ще поясним, че следите от тежки метали, които обикновено хората свързват с дивата сьомга, са пренебрежимо малки (под 0,02 ppm). Тъй като този вид риба има полинуклеотиди, идентични с тези на човека, при доставка в кожата, организмът ни ги приема изключително добре. Високо вискозитетния прозрачен гел работи за нашата младост като предотвратява появата на нови бръчки и смекчава значително вече съществуващите.

Въведен в кожата този превъзходен продукт осигурява дълбоко обновление, подмладяване и био-реструктуриране. Голямото му предимство е неговата безопасност, чистота, натуралност и липса на сенсибилизиращ потенцил. Някои биостимулатори, особено поставени на по-младо лице, могат да превизвикат оток, но не и Nucleofill. Неговата формула е прецизно създадена за отличен естетичен ефект и засилване на метаболизма.

Действието му е в няколко направления. На първо място стимулира фибробластите, които пък стимулират колагена и еластина в кожата ни. Така тя става по-еластична и по-трудно се появяват бръчки. Освен това полинуклеотидите имат механизъм да тушират негативното влияние на свободните радикали /срещу които в Хил клиник имаме и друго мощно оръжие – глутатионът/ и антиоксидират. Полинуклеотидите се свързват с водата и осигуряват дългосрочна изоосмотична хидратация на извънклетъчния матрикс. Благодарение на това кожата става значително по-хидратирана и мека. Този резултат се запазва дълго след самото инжектиране. След процедурата се забелязват трайно:

  • Дълбоко овлажняване на кожата
  • Подобрен тургор (еластичност)
  • Стягане и естествен ефект на повдигане на лицето и шията

За най-добри резултати поставяме Nucleofill в продължение на 2 месеца, веднъж на всеки две седмици. Веднага след въвеждането на лицето остават следи от убожданията, затова е препоръчително да останете вкъщи до края на деня. Процедурата е подходяща за всяка възраст, пол и тип кожа!

Зоните на приложение са лицето, както и шията с част от деколтето. Вашият естетичен дерматолог в Хил клиник ще ви инфомира в детайли за въведения продукт и неговите характеристики.

За повече информация се свържете с нас на тел. 02 439 3131

Етикети: , , ,