PRF e следващото ниво на „вампирския лифтинг“

PRF е процедура за въвеждане в кожата на плазма, богата на фибрин. Субстанцията е чиста, биоусвоима и представлява втора генерация плазмотерапия. Добре познатият вампирски лифтинг, който наричаме още PRP, вече е усъвършенстван и на разположение на пациентите в Хил клиник.

Зад океана специалната плазмотерапия нашумя, след като се разбра, че нейни фенове са Меган Фокс, Хейли Бийбър и Кортни Кардашиян. В поддържащите планове на много знаменитости PRF заема заслужено място. Вие обмисляте ли да се възползвате от преимуществата й и да дадете на кожата си повече от нейната собствена дарба да се обновява?

Процедурата подпомага:

  • укрепването на косата и възстановяването на увредени фоликули
  • уплътняването на кожата на лицето и шията
  • премахването на тъмни кръгове под очите
  • туширането на бръчки и кожни депресии
  • тъканното регенериране

Използването на естествен фибринов биоматериал се предпочита от хората, които желаят субстанции, които не са модифицирани биохимично и нямат добавки. Практически от собствената кръв на пациента се извличат тромбоцити, растежни фактори, циркулиращи стволови клетки и бели кръвни телца, уловени от фибриновите влакна. Тези фактори на растежа стимулират по-бързото обновяване и оздравяване на тъканите по възможно най-естествен за тялото начин. Продуктът, който се инжектира е създаден индивидуално за всеки пациент от неговата собствена кръв (няколко милилитра), непосредствено преди терапията. Няма никакви рискове от алергична реакция.

Platelet-Rich Fibrin терапията се прилага с локално обезболяване. Действието й трае около 12 месеца, но е добре да се повтаря на такъв интервал за профилактика. Когато обаче става дума за лечение на косопад, например, вашият естетичен лекар ще изготви по-интензивен план за прилагане. Преди самата процедура е препоръчително да сложите „на пауза“ приемат на вит. Е, ползването на кремове с киселини, ретинол и производните му.

Ако желаете да се насладите на ползите от най-новото естествено тъканно регенеративно и подмладяващо лечение ни позвънете на 02 439 3131.

 

 

Етикети: , ,