Революция в борбата с акнето

acne акне

 

 

ПРОМО: 20% отстъпка от цената на процедурата за лице! 200 вместо 250 лв. през септември!

За първи път в България в Хил клиник започнахме да работим с  лазерна система Clear Skin, която може да повлияе комплексно акне вулгарис! Днес, години по-късно и стотици излекувани пациенти, твърдим, че опитът ни с апаратурата ни позволява да постигнем максимум ефект.

Clear Skin представлява революционен подход към овладяването на акнето, съчетаващ дълбоката прониквателна способност на неаблативен лазер със система за охлаждане и вакуумна технология. За засегнатите от акне хора това означава безопасно, дълготрайно и категорично повлияване на проблема.

Защо Clear Skin е толкова ефективна?

Акне вулгарис е често срещано състояние на кожата, което засяга милиарди хора по целия свят. Смята се, че патогенезата му включва два основни елемента: повишено производство на себум (главно поради хормонален дисбаланс, затова и се среща основно при тийнейджъри) и разпространение на Propionibacterium. Следователно решението на проблема трябва да е едновременно намаляване на себума и унищожаване на бактериите. Clear Skin е уникален лазер в това отношение – той влияе успешно и върху двете причини за появата на акне – оказва както себумсупресиращо, така и антибактериално действие.

Какви се резултатите от лечението?

Клиничните изпитвания на пациенти с акне след третиране с Er:Glass 1540 лазера недвусмислено показват значително намаляване на възпалителните лезии (пъпки, папули, възли и кисти) и намаляване на белезите, оставени от преминали инфекции върху кожата.

За успокояване на кожата, балансиране отделянето на себум и подтискане на прекомерното омазнява са необходими само 4-6 процедури през 15 дни.

Лечението е значително по-бързо и ефективно от обичайните антибиотични терапии, като няма тяхните нежелани странични ефекти. Подобрението е над 80% при всички форми на acne vulgaris.

 

За безплатна първична консултация с дерматолог по повод лечение на акне се свържете с нас на 02/439 3131, за да предложим удобен ден и час.

 

clear skin 1

 

 

Етикети: ,