Световна експертна среща на Sinclair

Д-р Валянова и д-р Ванеска взеха участие в Световната експертна среща, организирана от Колежът Sinclair в Барселона. Те присъстваха на лекции и демонстрации на живо с биостимулиращия продукт Ellanse, хиалуроновия филър Perfectha и едни от най-популярните в света конци Silhouette Soft за репозициониране на отпуснати тъкани на лицето и шията.

На събитието присъстваха само ключови лидери в естетичната медицина от цял ​​свят. В програмата бяха планирани кръгли маси, живи демонстрации на процедури за подмладяване на лицето с резорбируеми конци от различен вид, биостимулиращи филъри и хиалуронови дермални пълнители.

Поради своя дългогодишен опит в коригиращите и инжекционни терапии естетичните дерматолози от Хил клиник се интересуват само от демонстрациите с най-високо ниво трудност. Модератор на събитието е прочутият д-р Хавиер Бенито, Испания, а Институт де Бенито е съорганизатор на WEM. Сред лекторите са имена на бележите естетични лекари от Бразилия, Испания, САЩ, Русия, Франция, Корея, Мексико и Италия.