ХИЛ КЛИНИК Център за мезоконци и конци с лифтинг ефект

Тенденцията естетичната медицина да разчита на все по-щадящи методи доведе до създаването на ултратехнологичните мезоконци. За разлика от класическия лифтинг, конците не променят чертите, а деликатно подмладяват и освежават.

Вместо да минат под ножа много дами предпочитат неинвазивната естетика, за да опънат челото и да повдигнат веждите. Ние в Хил клиник сме сред пионерите в поставянето на мезоконци и конци с лифтинг ефект в България и като опитност сме на една крачка пред останалите. Нашият дерматолог д-р Валянова е Международен тренер по тредлифтинг на една от най-престижните марки конци в света – Aptos.

Нашата практика доказва, че мезоконците и конците с лифтинг ефект имат отлични естетични резултати. Те са много подходящи за корекция при хора, които се въздържат от пластична намеса, но биха искали да постигнат по-изразен лифтинг и стягане на кожата си. Меките лицеви тъкани се репозиционират в тяхното първоначално състояние и изглеждат така, както преди да бъдат засегнати от стареене и отпускане.

Конците за лифтинг се налагат като хитова процедура, защото притежават няколко неоспорими предимства:

  • поставят се в кабинета на дерматолога, с лека локална упойка
  • по време на процедурата няма неприятни усещания, болка или кървене
  • само час по-късно лицето е спокойно, след манипулацията няма дълъг възстановителен период
  • в сравнение с пластичната хирургия корекцията е с много по-ниска цена
  • на последно място, но не и по важност – постигат се отлични, трайни резултати, като се запазва естественото изражение на лицето

Нашите естетични дерматолози имат опит в поставянето на различните видове конци, както и комбинацията от тях така, че да получат оптимален ефект.

За повече информация относно тази вънуваща нова техника се обърнете към Хил клиник – Център за мезоконци и конци с лифтинг ефект на 02 439 3131, за да си запазиш час за ПЪРВИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ.

 

Етикети: , , , ,