Тренажор за тазови и вагинални мускули

Магнитната стимулация на тазовото дъно е процедура, която осигурява тонус и сила на мускулатурата. Всяка втора жена след 45-годишна възраст има нужда от „тренировка“ и укрепване на зоната. Резултатите от терапията са многобройни и могат да включват подобряване при инконтиненция, възстановяване след нормално раждане, облекчаване на болки в таза, подобрени сексуални усещания.

Голямото предимство на тренажора е, че процедурата може да се прави през дрехите. Възстановяването и укрепването на интимната мускулатура се извършва чрез  високоинтензивна магнитна стимулация на Tesla (HITS ™). Без болка, без дискомфорт, бързо и лесно се постига значително повишаване на силата на мускулите на тазовото дъно. Не се изискват никакви усилия от страна на пациента. Усещането по време на терапията е контракция на мускулатурата в различна интензивност, което осигурява ангажиране на всички мускулни групи. Пациентът се разполага по определен начин на стол, а терапевтът задава програмата на машината IntimaWave®. Програмите са с продължителност около 20 минути и са съобразени с различните потребности на отделния индивид. Възможна е корекция на силата на магнитните вълни спрямо желанията на пациента.

Терапията е подходяща и за мъже във възстановителния период след радикална простатектомия.

Единичната цена на терапията със Star Former е 110 лв. Препоръчителният курс е от 10 процедури, които се правят два пъти седмично.

За повече информация и да запазите час за своята първа магнитна терапия на интимната мускулатура, позвънете на тел. 02 439 3131

 

 

 

Етикети: , , , ,